Digitaaliset porrasnäytöt

Digitaalinen porrasnäyttö päivittää kiinteistöt ja niiden hallinnan helposti nykypäivään.

Digitaaliset porrasnäytöt tarjoavat vaivattoman, modernin ja monipuolisen viestintäkanavan. Porrasnäyttö tehostaa viestintää, säästää kiinteistöhallinnan aikaa ja resursseja sekä parantaa palvelua.

Porrasnäytöt taskukoossa

Mobiilisovelluksemme avulla porrasnäyttöjen sisältö on asukkaan mukana myös kiinteistön ulkopuolella: tiedotteet, ohjeet ja säännöt ovat aina mukana, paikasta ja ajasta riippumatta. Porrasnäytön sisältö on tuotavissa QR-koodin avulla mobiiililaitteeseen. Mobiililaitteessa asiakas voi selailla tiedotteita, järjestyssääntöjä ym. laajennettua sisältöä porrasnäyttöön nähden. Sisällön voi siis ottaa mukaansa myös mökille josta näkee mitä kotitalossa on meneillään.

Tampuuri-laajennus


Porrasnäyttöihimme on saatavana Tampuuri -laajennus. Tampuuri -laajennuksen myötä porrasnäyttöjen asukastiedot ja tiedotteet päivittyvät suoraan Tampuuri -järjestelmän kautta.

 

 

Digitaalisten porrasnäyttöjen hyötyjä ovat etäpäivitettävyys ja reaaliaikaisuus, sekä useiden eri viestien mahdollinen vaihtuminen taulussa; huolto-, isännöitsijä- sekä asukas- ja toimitilatiedotteista, aina kiireellisiin turvallisuutta lisääviin tiedotteisiin.

Digitaalisten porrasnäyttöjemme päivittäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Päivitykset tehdään tietokoneelta verkon yli. Näyttöjä voi päivittää joko yksittäin tai ryhmissä, tarpeen mukaan. Ajastuksen avulla voit lisätä tulevia tiedotteita järjestelmään jo etukäteen, ja ajastaa ne poistumaan näkyvistä juuri silloin kun haluat.