Firstview Digital Signage

Firstview Digital Signage

Digital Signage on tehokas ja tuottava tapa hyödyntää nykyaikaista näyttöteknologiaa markkinointiin ja viestintään. Etäohjattavat, helppokäyttöiset näytöt valtaavat mainospaikkoja hurjaa vauhtia. FirstView InfoTV on Suomen suosituin näyttöteknologia.

Välitä viestisi helposti minne haluat ja mistä haluat

Hallinnoi kaikkia näyttöjänne vaivattomasti mistä tahansa. FirstView Managerin avulla päivität näyttöjen sisältöjä yhdessä tai erikseen. Näytöt voidaan ryhmitellä esimerkiksi niin, että hallinnoit eri tilojen näyttöjä yhdessä tai vaikka jokaista erikseen.

Sisällönhallinta ja ominaisuudet

Sopivat laitteet erilaisiin tiloihin

FirstView InfoTV sopii moniin eri kohteisiin. Valitsemme kanssasi sopivat näyttölaitteet, joihin yhdistämme pienet FirstView-mediatoistimet (MediaCube). MediaCubet voidaan piilottaa helposti näytön taakse tai lähelle, jolloin näytöt toimivat linjakkaana osana tilan sisustusta; ravintoloissa, odotustiloissa, myymälöissä ja monessa muussa paikassa.

Tuotteet löydät tästä

Toimintavarmuus huippuluokkaa

FirstView InfoTV ei näytä pelättyä sinistä ruutua, vaan välittää viestisi terävänä sinne, minne haluatkin. Näyttöjä varten tarvitaan vain internetyhteys – me hoidamme lopun. Kysymyksiä varten apunasi on maksuton tekninen tuki.