Maakunnan auto, Seinäjoki

¨Meillä oli aikaisemmin toisenlainen ratkaisu käytössä info-tv järjestelmänä, mutta sen kanssa eläminen kävi hieman hankalaksi ja S Media oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Saimme Pylonin koe käyttöön muutamaksi viikoksi ja S Median tarjoama järjestelmä vakuutti meidät.Ensimmäisestä päivästä lähtien saimme asiakkailtamme positiivista palautetta Pylonista.

Tällä hetkellä meillä on 3 soitinta, jotka on jaettu useammalle näytölle. Käyttöönotto sujui jouhevasti ja paikallisena toimijana apu oli aina lähellä. Saimme S Medialta muutoinkin todella paljon apua järjestelmän käyttöönotto vaiheessa. Digitaalisten pintojen tultua myymälään olemme saaneet myymälän ilmettä nykyaikaisemmaksi, asiakaspalaute on ollut positiivista ja asioiden sekä ideoiden jalostaminen näytöille on hoitunut nopeasti ja helposti.Erilaisten ideoiden kokeileminen on nopeasti toteutettavissa ja näyttöjen avulla se on helppoa. Käytämme näyttöjä lähinnä myynnin edistämiseen ja opastukseen. Näyttöjen avulla olemme saaneet lisämyyntiä.

Sisällönhallinta Managerin avulla on ollut helppoa ja sen käyttöönotto meni jouhevasti, koska järjestelmä on niin looginen.
S Median kanssa on ollut ilo olla tekemisissä, koska olemme molemmat hyötyneet yhteistyöstä. S Media on toiminut meille ideapankkina ja olemme myös yhdessä miettineet mitä digitaalisten pintojen kanssa voidaan tehdä.¨

Mikko Finnilä, myyjä
Arto Valkama, varatoimitusjohtaja