Sisällön hallinta

Etäpäivitettäviennäyttöjen sisältöä hallitaan Internetin kautta helppokäyttöisella käyttöliittymällä.

Näyttöihin liitetään pieni mediatoistinlaite, joka on yhteydessä verkkoon. Siksi sisällönhallinta onnistuu etänä Internetin kautta omilla käyttäjätunnuksillasi. Sisältöjä, kuten kuvia, videoita, tiedotteita, valmiita esityspohjia, uutisia tai muuta materiaalia, lisäät ja ajastat näytöille joko yksitellen, haluttuina ryhminä tai vaikka tuhannelle näytölle eri puolilla maata.

SaaS-palvelun (Software-as-a-Service) näyttökohtainen kuukausimaksu sisältää palvelimen ylläpidon, selainpohjaisen sisällönhallinnan, ohjelmistopäivitykset, uudet ominaisuudet ja toiminnot, sekä teknisen tuen.

Sisällönhallinta keskitetysti nettiselaimen kautta:

  • Näyttöjen hallinta nettiselaimen kautta
  • Automaattiset päivitykset
  • SSL-suojattu yhteys
  • Vähäinen verkon kuormitus (vain silloin, kun materiaalia päivitetään)
  • Näytöt voidaan yhdistää langattomaan tai langalliseen verkkoon (Wifi, Ethernet, 3G/4G)

Näyttöjä voidaan ryhmitellä esimerkiksi sijainnin, käyttötarkoituksen, tai brändin mukaan. Kuusi käyttäjätasoa mahdollistaa joustavan ja monipuolisen sisällönhallinnan organisaation koosta riippumatta. Näyttöihin liitetyt medialaitteet lataavat materiaalin pilvipalvelimelta omaan sisäiseen muistiinsa. Verkon kuormitus pysyy pienenä eivätkä näytöt mene ‘pimeiksi’ jos verkkoyhteys katkeaa. Manager-sisällönhallinta on saatavilla useammalla käyttöjäkielellä. 

Sisällön hallinnassa tarjontamme kattaa FirstView ja IDID -järjestelmät. Asiakkaan viestintätarve, viestinnän rakenne, ketujmaisuus ja intergoitavuus ovat keskeisiä, kun pohdimme teille sopivaa järjestelmää. Molemmilla järjestelmillä on yhteensä yli 10 000 näyttöryhmää eri puolilla Suomea. Molemmat järjestelmät ovat kotimaisia ohjelimistoja, jotka ovat olleet markkinoilla yli kymmenen vuotta. FirstView -ratkaisuja käytetään merkittävästi mainos ja ketuohjautuvissa toiminnoissa ja IDID -järjestelmän kohteet ovat pääsääntöisesti kuntatyyppiset organisaatiot.