Mikä on S Media?

S Media on Neuvonta Rauhala Oy:n liiketoimintanimi.

Neuvonta Rauhala Oy on toiminut tietojärjestelmätoimittajana vuodesta 1991 lähtien. 

Olemme vuodesta 2013 keskittyneet DS -järjestelmiin, joista ensimmäisenä aloitimme Firstview –ratkaisujen myynnillä. Toimintamme perusajatuksena on konsultoida ja opastaa asiakkaitamme hyödyntämään digitaalisia näyttöjä viestinnässään ja markkinoinnissaan.

Firstviewin tuotteet ja palvelut täyttivät kaikki kriteerimme kun kartoitimme parasta Digital Signage ratkaisua. Kriteerimme olivat:
• Näyttöriippumattomat mediasoittimet ja hallintajärjestelmät. Haluamme taata asiakkaillemme Digital Signage –ratkaisun joka toimii myös tulevaisuuden teknisillä laitteilla.
• Kolmiosainen ratkaisu: Mediasoittimet, verkkopohjainen ylläpito ja toimintavarma pilvipalvelu
• Kotimainen asiantuntijaorganisaatio, joka on keskittänyt osaamisensa järjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon

Täydensimme DS -järjestelmiä IDID -ratkaisuilla vuonna 2017. IDID -järjestelmällä on vahva asema kuntakentässä. Kyseisen kohderyhmän viestinnän tuottamisen sekä olemassa olevien järjestelmien hyödyntäminen tiedon integroinnissa on tämän järjestelmän toiminnan keskiössä. IDID -järjestelmän valinnassa käytimme samoja kriteereitä, kuin FirsView -järjestelmää valittaessa. 

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet päämiehiltämme vahvan luottamuksen toimintaamme ja toimintatapaamme. 

AV -ratkaisut ovat uusin palvelualueemme. Palvelu kattaa kokous ja luokkatilojen av-kalustuksen, välineet ja ohjauksen. AV -ratkisuissa käytämme tunnettuja ja luotettavien valmistajan laitteita ja ohjelmistoja.

Tarjoamme maakunnan näkyvimmät mediaratkaisut osaavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.