Yritys

Neuvonta Rauhala Oy on toiminut tietojärjestelmätoimittajana vuodesta 1991 lähtien

Mikä on S Media?

S Media on Neuvonta Rauhala Oy:n liiketoimintanimi.

Neuvonta Rauhala Oy on toiminut tietojärjestelmätoimittajana vuodesta 1991 lähtien. Olemme vuodesta 2013 keskittyneet DS -järjestelmiin, joista ensimmäisenä aloitimme Firstview –ratkaisujen myynnillä.

Täydensimme DS -järjestelmiä IDID -ratkaisuilla vuonna 2017. IDID -järjestelmällä on vahva asema kuntakentässä. Kyseisen kohderyhmän viestinnän tuottamisen sekä muissa järjestelmien olevan tiedon hyödyntäminen (integroinnissa) on tämän järjestelmän keskiössä.

Hankintojen lisäksi konsultoimme ja opastamme asiakkaita hyödyntämään digitaalisia näyttöjä viestinnässään ja markkinoinnissaan.

FirstView ja IDID sisällönhallintajärjestelmät täyttivät kriteerimme, kun kartoitimme parasta Digital Signage ratkaisua.

Kriteerimme olivat:
• Näyttöriippumattomat mediasoittimet ja hallintajärjestelmät. Haluamme taata asiakkaillemme Digital Signage –ratkaisun joka toimii myös tulevaisuuden teknisillä laitteilla.
• Kolmiosainen ratkaisu: Mediasoittimet, verkkopohjainen ylläpito ja toimintavarma pilvipalvelu
• Kotimainen asiantuntijaorganisaatio, joka on keskittänyt osaamisensa järjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon

Laitteiden osalta tarjoamme Suomessa hyvin tunnettuja merkkejä, joille on myös taattu huolto.

Olemme saaneet päämiehiltämme vahvan luottamuksen.

AV -ratkaisut ovat uusin palvelualueemme. Palvelu kattaa kokous ja luokkatilojen avkalustuksen, välineet ja ohjauksen. AV -ratkisuissa käytämme tunnettuja ja luotettavien valmistajan laitteita ja ohjelmistoja.

Tarjoamme maakunnan näkyvimmät DS/AV ratkaisut osaavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Mottomme: Vihaamme pimeitä näyttöjä ja toimimattomia projektoreita.

Näyttöratkaisut ovat vaakaan tai pystyyn asennettavia näyttöjä

Näyttöratkaisut

Näyttöjen sijainti sisä- ja ulkotiloissa asettaa näytöille laatuvaatimukset.

Näytöt voidaan erilaisten telineiden ansiosta asentaa kiinteästi ja vapaasti siirrettäviksi.

Näyttöihin liittyy aina ”äly”, johon esitettävä sisältö on talletettu.

Näytöt voivat olla yksittäisiä, videoseiniä ja LED Screen -seiniä.

Näyttötarjontamme sisältää tunnetut ja luotetut tuotemerkit.

Hallitse kaikkia näyttöjäsi etänä

Oma digitaalinen mediasi

Digital Signage mahdollistaa ratkaisut eri kokoluokissa sekä erilaisilla sijoistusvaihtoehdoilla. Kohteena voivat olla esimerkiksi ravintolat, myymälät, tapahtumat, asemat ja julkinen liikenne, neukkarit, näyteikkunat. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Digitaalinen mediakanavasi välittää viestisi parilla klikkauksella sinne missä asiakkaasi ovat. Luot näytöille sisältöä helposti valmiiden pohjien ja työkalujen avulla. Näyttöjen sisältöä hallitaan etänä Internetin kautta helppokäyttöisellä hallintasivustolla. Voit esittää lähes mitä tahansa sisältöä, kuten videoita, kuvia, animaatioita, tekstiä ja valmista verkkoaineistoa.

Satoja asiakkaita ja tuhansia käyttäjiä – Suomessa ja yli 10 muussa maassa

Kymmeniä käyttötarkoituksia

Tarjoamamme DS -järjestelmät ovat monipuolisesti käytössä useissa eri käyttökohteissa ja käyttötarkoituksissa – sisä- ja ulkonäytöt, päiväkodeista teollisuuslaitoksiin.Järjestelmää käytetään eri kokoisten ja eri muotoisten näyttöjen kanssa – muutaman tuuman neukkarikalenterista, aina kymmenien metrien lediseiniin.

Ohjelmisto skaalautuu hierarkisen rakenteen ansiosta – yhden toimipisteen aulanäytön ohjauksesta, jopa satojen toimipisteiden, näyttöjen ja käyttäjien kokonaisuudeksi.

Näissä kohteissa järjestelmää käytetään mainosviestintään, opastukseen ja ohjaukseen, tiedottamiseen, henkilökuntaviestintää, ja turvallisuusviestintään: kauppa, palvelu, teollisuus, matkailu, ravintolat ja kahvilat, kunnat, opetus ja varhaiskasvatus, sosiaali- ja terveydenhuolto, kulttuuri, liikunta, rakennukset ja asuminen, yhteisöt ja järjestöt.