Avoimet ovet yhdessä Yealinkin kanssa!

Vietämme avoimien ovien päivää yhdessä Yealinkin kanssa ja haluamme kutsua sinut ShowRoom-tilaamme Seinäjoen Framille 25.4. klo 13-16. Tiloissamme on esillä kattava läpileikkaus Yealink-neuvottelutekniikan laitteista, joita pääset näkemään kokemaan paikan päällä. Voit katsoa alempaa, mitä kaikkea valikoimastamme löytyy. Paikalla on myös Yealinkin maahantuoja, joka vastaa kiperiinkin kysymyksiin tuotteiden käytöstä ja ominaisuuksista. Lisäksi tarjoamme kaikille kävijöille kahvit!

Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmottautumista eli voit tulla vapaasti käymään haluamanasi ajankohtana klo 13-16 välillä.

Mitä:
Avoimet ovet yhdessä Yealinkin kanssa
Milloin:
25.4.2023 klo 13-16
Missä:
ShowRoom-tilassamme Framilla, osoitteessa Kampusranta 9 C 1, 60320 Seinäjoki (1. krs)
Miksi:
Pääset näkemään paikan päällä, millaisilla tuotteilla sinun työelämäviestintäsi voi saada uusia harppauksia eteenpäin!

Tervetuloa!

Päivän aikana voit tehdä parempaa tuttavuutta esimerkiksi näihin tuotteisiin:

 

Yealink Meetingboard

Yhteistyökykyinen, innovatiivinen ja tehokas ovat hyviä ilmaisuja kuvaamaan tämän edistyksellisen laitteen palveluja Teams- ja Zoom-pohjaisissa kokouksissa.

Yealink MeetingBoard koostuu 4K-kamerasta, kristallinkirkkaasta kaiuttimesta, full-duplex-mikrofoneista ja 65/86 tuuman yhteistyötaulusta, jotka tarjoavat mukaansatempaavan kokouskokemuksen ja mahdollistavat yhteistyön milloin ja missä tahansa.

MeetingBoardin responsiivinen näyttö ja kekseliäät ominaisuudet, kuten ensiluokkainen muste, yhteistyökaaviot, sulavat komponentit ja muu rikas sisältö, auttavat lisäämään tiimin luovuutta ja tuottavuutta. Microsoft Whiteboardingin tukemana se varmistaa saumattoman reaaliaikaisen yhteistyön aivoriihen, projektisuunnittelun tai ongelmanratkaisun aikana yksinkertaisilla napsautuksella älytaulua.

Näytön sisältö ja työstö näkyvät etäyhteydellä oleville henkilöille ja voivat aktiiviesti osallistua näyttötyöskentelyyn.

Katso yllä olevalta videolta lisää!

Yealink A30-videobar

Yealink A-sarja

Android pohjainen videobar-laitesarja, jossa on kolme eri vaihtoehtoa. Mallit A10 ja A30 ovat esillä tiloissamme. 

MeetingBar A10:n kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen pieniin tiloihin ja kotitoimistoihin. Se voidaan asentaa muutamassa minuutissa aktivoimalla lisenssivapaa Microsoft Teams Rooms Basic huonejärjestelmä. 4K-kameralla ja 120°:n näkökentällä taltioi kaikki tärkeät yksityiskohdat huoneessa selkeästi upeilla väreillä.

Yealink MeetingBar A30 yhdistää kameran, mikrofonin ja kaiuttimet all-in-one-järjestelmään. PC:tä tai yksittäisiä komponentteja ei tarvita, mikä vähentää huomattavasti käyttöönottoon ja hallintaan tarvittavaa aikaa. Lisäksi laite voidaan yhdistää CTP18-kosketuspaneeliin kokouksen hallinnan parantamiseksi. Tämä laite mahdollistaa kahden näytön käytön.

Yealink UVC86-kamera

UVC kamerat

Yealinkin kahdeksan kameran UVC kamerasarjasta voi helposti valita käyttöön parhaiten sopivan USB -kameran. Lippulaivana on UVC86 älykäs 4K-kaksoissilmäseurantakamera keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin. 

Tekoälyyn perustuvilla ominaisuuksilla (automaattinen kehystys, äänen ja esittelijän seuranta) vahvistat kokoustilassasi tarkasti jokaisen hetken ja yksityiskohdan. UVC86 laaja 90°:n näkökenttää hallitset helposti kaukosäätimen tai Yealink-kameran ohjauslaajennusohjelmiston avulla. MTR huonejärjestelmään upotetun ohjelmiston avulla voit hallita jopa 9 UVC86 tai UVC84 kameraa.

Yealink UVC40 on All-in-One USB-videopalkki, jossa kameran lisäksi on mikrofonit ja kaiuttimet. 

Yealink RoomCast ja WPP30-dongle

Yealink langaton käsittely

Yealink RoomCast langaton esitysjärjestelmä toimii Yealink Wireless Presentation Podin, Miracastin, AirPlayn ja Google Castin kanssa. PoE- virtalähteen ansiosta RoomCast varmistaa helpon käyttöönoton, sisällön näytön jakamisen jopa neljältä laitteelta, tehokkaan yhteistyön jokaiselle käyttäjälle kokoushuoneissa ja multimediatyötiloissa.

RoomCast laitteeseen voit liittää USB-kameran, jossa kamerakuva siirtyy langattomasti kannettavassa olevan WPP30 (Wireless Presentation Pod)  avulla. WPP30 säästää paljon vaivaa, koska ohjelmiston tai ohjaimen asennus ei ole tarpeen. Tehokkaan 2×2 MIMO, Wi-Fi 6 -moduulin ansiosta WPP30 tarjoaa erittäin selkeän, nopean ja vakaan suoratoistokokemuksen pienellä latenssilla.

Scroll to Top