Diginäytöt

040 8420 462

Viestintää nykyaikaisesti diginäytöillä

Info- ja mainosnäytöt ovat tehokas sekä tuottava tapa hyödyntää nykyaikaista näyttöteknologiaa markkinointiin ja viestintään. Etäohjattavat ja helppokäyttöiset näytöt valtaavat mainospaikkoja hurjaa vauhtia.

Digitaalinen mediakanavasi välittää viestisi parilla klikkauksella sinne missä asiakkaasi ovat. Luot näytöille sisältöä helposti valmiiden pohjien, työkalujen ja integraatioiden avulla. Näyttöjen sisältöä hallitaan etänä netin kautta helppokäyttöisellä sovelluksella. Voit esittää lähes mitä tahansa sisältöä, kuten videoita, kuvia, animaatioita, tekstiä ja valmista verkkoaineistoa. FirstView ja IDID -järjestelmät ovat Suomen suosituimmat näyttöteknologiat kohderyhmissään.

Näyttöihimme liittyy aina äly. Infonäyttöjen sijoittaminen onnistuu lähes mihin tahansa ja palvelee kaikenlaisia palveluita. Myös yritysten sisäisen viestinnän käyttö tuotantotietojen, henkilöstöinfojen ja tilaviestinnän osalta lisääntyy jatkuvasti. Olemme lisänneet palveluihin turvallisuusviestit, jotka tuottavat automaattisesti halutut viestit näytön sijainnin mukaan. Tähän palveluun voidaan liittää myös ääni- ja videoviestintä.

Näyttöjen käytössä mahdollisuudet ovat rajattomat!

Esimerkkejä käyttötarkoituksista

Me tarjoamme huolettomat sekä kokonaisvaltaiset ratkaisut moneen eri käyttötarkoitukseen monelle eri alalle. Jos sinulla on idea, ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän käyttöönne sopiva paketti. Palvelujemme käytössä vain mielikuvitus on rajana!

Yritys- ja kuntaviestintä

Yritysviestintä 

DS-järjestelmä mahdollistaa viestinnän asiakkaille ja henkilöstölle. Infonäyttöjen kautta reaaliaikainen informaatio kulkee läpi koko organisaation ja saavuttaa koko henkilöstön. Tutustu iDiD ratkaisuihin videolla!

Kuntaviestintä

Yli 150 kuntaa käyttää jo IDID-järjestelmää omassa tiedottamisessaan. Katso video!

Opastus ja kokoustilat

kosketusnäytöt ovat hyviä välineitä ohjata ja opastaa kulkijat oikeaan kohteeseen. Käyttökohteina ovat hotellien vastaanotto, monitoimitilat, kauppakeskukset jne.

Kokoustilojen ovipielissä on omat ovipielinäytöt, josta näkyy tilan käyttäjä. Samoilla näytöillä voidaan voidaan tehdä tilavarauksia tai esittää muuta viestintää.

Mainostaminen

Voit laatia soittolistat, johon esitetyt mainokset on koottu sekä määritellä milloin ja missä näyttöpinnoissa ne esitetään. Järjestelmästä voidaan antaa mainostajan käyttöön sovittuja osia, jotka mahdollistavat oman aineiston tuottamisen helposti.

Mainospintoja on tienvarsilla, julkisissa tiloissa, urheilupaikoilla tai melkein missä tahansa – mahdollisuudet ovat rajattomat. 

Rakentaminen ja asuminen

Infonäytöt ovat saavuttaneet myös työmaat ja helpottaneet niillä toimimista monin tavoin. iDiD-infonäytöt ovatkin osana usean rakentajan, kuten Firan ja Peabin, rakennusprojekteja ympäri Suomea.

Työmaatoimistojen ja taukotilojen näytöt tarjoavat helposti päivitettävän tavan viestiä koko työmaatiimille.

Vähittäismyynti

Mainosnäyttöihin integroidun kameran avulla voi kohdentaa markkinointimateriaalit esimerkiksi sukupuolen tai muun triggerin mukaan. Videoanalytiikka tekee myymälätilassa sen mitä verkossa on tehty jo pitkään!

Nykyaikaisella videoanalyytikalla saat varmasti lisää potkua myyntiisi.

Hotellit ja majoitus

Vastaanoton läheisyyteen on sijoitettu infonäyttö, joka tervehtii tulijan ja opastaa kokousvieraat omaan tilaansa. Kokoustilan ovipielissä pienet näytöt kertovat varauksesta kertoen myös yöpyville vieraille ravintolan tarjoamasta palveluista.

Huoneissa oleviin televisioihin ohjataan omaan kanavan kautta viestit ja mainokset.

Matkailu ja vapaa-aika

Tarjoamamme IDID- ja FirstView -järjestelmät ovat monessa mukana. Myös kuntien Visit -organisaatiot ja muut matkailun infopisteet ovat tämän hyvin hyödyntäneet.

Yllättäviä pikkeustilanteita varten pystytään näyttämään haluttu info samanaikaisesti useilla valituilla näytöillä.

Ravintolat

Mainosnäytöt ravintoloissa tuovat lisämyyntiä ja palvelevat asiakkaita. Automaattisesti päivittyvät ruokalistat tai aukiolojat tyylikkäästi ravintolan esille.

Esimerkiksi Juvenes käyttää iDID-infonäyttöjä kattavasti kioski- ja kahvila-, opiskelijaravintola- ja henkilökuntaravintolakohteissaan ympäri Suomen.

DIGITAL SIGNAGE -JÄRJESTELMÄ (DS)

Integraatiot säästävät aikaa ja rahaa

Mikäli esitykseen tarvittava tieto on tallessa jossain tietojärjestelmässä, DS-järjestelmä hakee sen näytölle. DS -järjestelmässä on valmiit integroidut rajapinnat eri tietolähteisiin. Tietolähteinä ovat mm. hinnastot, video- ja kuvapankit, tuotanto- ja muut teollisuustiedot, tilavaraukset, Office 365, rajapinnat kuntien tietojärjestelmiin, uutiset ja sää, sosiaaliset mediat, kotisivut, aikataulut jne. ohjautuen helposti halutuille näytöille ajastettuina.

Älykalvot ovat uusi tapa digiviestinnässä

Älykalvo on lasille liimattava kalvo, joka muuttuu kauko-ohjaimella tai liiketunnistimella kirkkaasta himmeäksi vain 0,2 sekunnissa, jolloin lasista ei näe läpi. Älykalvo soveltuu loistavasti taustaprojisointiin, sillä se luo valkokangasmaisen pinnan, jonka avulla onnistuu suuret heijastukset. Yhdistä älykalvo esimerkiksi Panasonicin laadukkaaseen projektoriin ja toteuta esityksiä lasin edestä sekä takaa. Näin voit käyttää kalvopintaa näyteikkunoiden mainosviestinnässä, luokkatilojen monimediapintoina tai viihteen luomisessa.

Scroll to Top