Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä sijaitsee Kauhavan Ylihärmässä ja on ilahduttanut pohjalaisia jo vuodesta 1984. Palveluita löytyy jokaisen makuun: kylpylä, ravintolamaailma, hotelli, wellness- ja kuntoutusosasto sekä monipuoliset liikuntapalvelut, kuten Anssin Jussin Areena ja golf-kenttä.

Mainontaan uutta ilmettä diginäytöillä

Vuonna 2021 Härmän Kylpylässä haluttiin saada uutta ilmettä yrityksen mainontaan, sillä paperiset julisteet ja tavalliset kyltit eivät herättäneet ihmisten mielenkiintoa toivotulla tavalla. Samalla haluttiin pois jatkuvasta julisteiden tulostamisesta sekä teippailusta. Eikä A-telineet pääoven edessä näyttäneet kovin hyvältä esimerkiksi myrskyn jälkeen.

Vaihtoehtojen punnitsemisen jälkeen mainonta päädyttiin uudistamaan digitaalisten näyttöjen avulla. Tällöin näytöille saadaan myös visuaalista sisältöä, joka kiinnittää asiakkaan mielenkiinnon. Palvelun toimittajaksi valikoitui myös eteläpohjalainen S Media, jonka kanssa yhteistyö aloitettiin kesällä 2021. Lopullisen päätöksen palveluntarjoajasta sinetöi käynti S Median ShowRoomilla Seinäjoella, jossa pääsi näkemään näyttöjä sekä käytettävää järjestelmää konkreettisesti.

Härmän Kylpylän markkinointipäällikkö Emilia Alasaari sanoo, että yhteistyöhön valikoitui S Media, sillä heiltä sai koko paketin helposti ja vaivattomasti: ”Minun ei tarvinnut itse ottaa asioista sen kummemmin selvää, sillä pystyin luottamaan, että meille tarjottaisiin juuri tänne sopivia ratkaisuja ja vaihtoehtoja.”

Härmän Kylpylään asennettiin ensimmäiseksi pääoven viereen ulkonäyttö, josta asiakkaat näkevät jo kaukaa, mitä palveluita heillä on tarjolla. Myös päärakennuksen aulaan päädyttiin asentamaan kaksi kosketusnäyttöä, joissa pyörii erilaisia mainoksia, kuntoutuspalveluita sekä upea virtuaalikierros kylpylästä. Viimeisimpänä asennettiin Anssi Jussin Areenan ovelle pystynäyttö, mihin voi helposti päivittää esimerkiksi uusia aukioloaikoja tai harrastemahdollisuuksia. Kaikkiin uusiin näyttöihin sekä pariin jo olemassa olevaan asennettiin iDiD-viestintäjärjestelmä, joten ne toimivat nyt saman palvelun alla. Tämä tekee sisällön tuotosta helppoa ja mielekästä. Sisältöä näytöille tekevät markkinointipäällikkö Alasaari sekä pari muuta kylpylän työntekijää. Osa tulee myös suoraan mainostoimistolta.

Asennuksen jälkeinen tukipalvelu ei jätä asiakasta yksin

S Median palveluun kuuluu myös asennuksen jälkeinen tuki, johon voi soittaa lähes koska vain. Pari pientä ongelmatilannetta on hoidettu helposti, kun apu on ollut nopeasti saatavilla. Alasaari sanoo tuen helpottaneen arkea todella paljon, sillä heidän ei tarvitse jäädä ongelmien kanssa yksin.

Alasaari sanoo huomanneensa ihmisten mielenkiinnon kasvaneen uutta mainontaa kohtaan: ”Monesti olen nähnyt aulassa ihmisiä selaamassa kosketusnäyttöjä sekä ulkona katselemassa palveluntarjontaa ovipielinäytöltä.” Hän on mielissään kylpylän uudesta ilmeestä sekä onnistuneesta projektista S Median kanssa. Myös iDiD-järjestelmä on ollut hyödyllinen, sillä kaikki mainonta toimii sen kautta ja sisältö saadaan synkronoitua halutuille näytöille helposti. Samaan palveluun on mahdollista yhdistää Hotellinx-varausjärjestelmä ja saada sen sisältö näkymään esimerkiksi kokoushuoneiden ovilla tulevaisuudessa.

Alasaari on tyytyväinen S Median kattavaan palveluun ja rautaiseen ammattitaitoon. Hän toivookin yhteistyön jatkuvan tulevaisuudessa uusien näyttöjen merkeissä: ”Haaveena on tulevaisuudessa saada vielä ravintolamaailman isompia näyttöjä uusittua sekä mahdollisesti myös buffetin ruokalistoihin näytöt. Haluaisimme myös tulevaisuudessa kehittää kokoustoimintaa ja mahdollisesti asentaa kokoustiloihin ovenpielinäytöt, joista näkisi huoneen varaustilanteen.”

Kirjoittanut Henna Alanko

Scroll to Top