Hotellit ja majoitus

Monipuolista viestintää hotelleihin ja majoituspalveluihin

Hotelleissa DS -järjestelmä antaa toimivat ja hyvät työkalut. Näitä hyödyntämällä saavutetaan kustannussäästöjä ja annetaan henkilökunnalle enemmän aikaa palvella vieraita.
 
Vastaanoton läheisyyteen on sijoitettu infonäyttö, joka tervehtii tulijan ja opastaa kokousvieraat omaan tilaansa. Kokoustilan ovipielissä pienet näytöt kertovat varauksesta kertoen myös yöpyville vieraille ravintolan tarjoamasta palveluista. Tarvitsee vain kirjata varaus DS -järjestelmään.
 
Kokoustiloissa vieraita palvelee suuri Samsungin infonäyttö. Aluksi kokoustilan infonäytöllä otetaan vieraat vastaan asiakaskohtaisilla viesteillä sekä opastaen kokoustilan välineistön käytössä. Tämän jälkeen infonäyttö kameroineen on kokousväen käytössä, niin että osallistujien mukana olevat kannettavat, tabletit ja älypuhelimet voivat näyttöä hyödyntää langattomasti ilman erillisiä adaptereita toimittamme Kramer VIA-esityspalvelimen avulla. Kokoustilassa on lisäksi digitaalinen Samsungin Flip-taulu, johon liitytään myös langattomasti. Laajemman kuvan neukkaritekniikasta saat tästä.
 
Ravintolasaliin tulevat infonäytöt voidaan somistaa ravintolan ilmeen mukaan. Aamiaisen, lounaan, päivällisen ja pikkutuntien viestit on helposti ajastettavissa.
 
Hisseihin sijoitetut pikkunäytöt hoitavat omat tehtävänsä.
 
Huoneissa oleviin televisioihin ohjataan omaan kanavan kautta viestit ja mainokset.
 
Ulkopuolelle voidaan sijoittaa Westluxin LED -ulkonäyttö hoitamaan palveluiden ja tapahtumien markkinointia. Lisätietoa LED -tauluista saat tästä.
 
DS -järjestelmä antaa mahdollisuuden hötätilaviestintään. Hätätila voi aktivoitua automaattisesti esim. paloilmoittimista tai se voidaan aktivoida manuaalisesti. Näyttöihin ohjautuu välittömästi tilanteeseen liittyvä viestintä.

Case Original Sokos Hotel Kaarle

Original Sokos Hotel Kaarle toivottaa vieraat tervetulleeksi kotikaupunkiinsa, pian 400-vuotiaaseen Kokkolaan. Yhtä kauan Kokkolassa on ymmärretty pitää hyvää huolta vieraista. Kaarle on iso osa tätä palvelukulttuuria, joka luo vierailleen erinomaiset puitteet kohdata, tehdä työtä, viihtyä, levätä ja virkistyä. Sen takeena on Kaarlen aito, originaali palvelu; kansainvälinen, kotoinen, ymmärtäväinen ja aina charmantti. Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa hyvän vuoteen ja yksityisyyden lisäksi korkeatasoisia kokoustiloja sekä erinomaista ruokaa aamiaisesta pitkälle iltaan.
 
Asiakasviestinnässä DS -järjestelmä palvelee vastaanotossa, ravintolatiloissa, yökerhossa ja hisseissä. Aamiaisella vieraat voivat lukea päivän uutiset ja tulevan päivän sään muun viestinnän lisäksi. Ravintolasalin viestintä on rytmitetty kellonaikojen ja tapahtumien mukaan.
 
Hisseissä olevat 22” Samsungin koteloidut näytöt tuo viestit suoraan silmiisi.
 
Vastaanoton näytön avulla voidaan tarjota mm. konserniin piiriin kuuluvan Toyota -autoliikkeen palveluja.

Case Sorsanpesä - suosittu kokouspaikka

Perinteikäs ja laajalti tunnettu Hotelli Sorsanpesä on uusiutunut ja noussut keskeiseksi kokous- ja yöpymispaikaksi.
 
DS -järjestelmän piirissä ovat hotellin ulkopuolella olevat LED -ulkotaulut, hotellin vastaanotossa oleva opasnäyttö kokousvieraille, kokoustilojen ovipielinäytöt sekä näytöt ravintolasalissa ja yleistiloissa.
 
Hotelli käyttää DS -järjestelmän kokoustilavarausta, joka automatisoi varaukset vastaanoton on kokoustilojen ovipielinäytöille. DS -järjestelmä käyttää pääsääntöisesti hotellin WLAN -verkkoa.
Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!