Matkailu ja vapaa-aika

DS-järjestelmä monipuolistaa matkailupalveluita

Suomi on tunnettu matkailumaana. Meillä kuljetaan vapaa-aikana esim. PoweParkiin tai Ähtärin Eläinpuistoon, mennä pelaamaan Golfia Ruuhikoskelle jne.
 
Meillä tehdään runsaasti myös työpohjaisia kokous- tai konferenssimatkoja. Ulkomaan vieraat halutaan myös huomioida tervehtien heitä omalla äidinkielellään.
 
Kosketusnäyttöjen avulla kulkija saa haluamansa tiedot usein jopa omalla kielellään. Osa näytöistä palvelee 24/7. Tarjoamme tarvittaessa myös sisällön tuottamisen kosketusnäytöille.
 
Tarjoamme IDID ja FirstView -järjestelmät ovat monessa mukana. Kuntien Visit -organisaatiot ja muut matkailun infopisteet ovat tämän hyvin hyödyntäneet. Näistä mainittakoon mm. VisitLappeenranta, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy, Haminan historiallinen keskusta, Cursor Oy Kotkan-Haminan seutu, Juvan kunta Matkailuinfopiste, Lahti Region Oy, Porvoon kaupunki Matkailu ja kulttuuripalvelut, Visit Alavus
 

Vapaa-ajankohteissa DS -järjestelmistä otetaan kaikki ”irti”.

Näistä hyvinä esimerkkeinä ovat PowerPark ja Särkänniemi. Ravintolapalvelut, kokoustilat, hotellit, majoitus ja alueen toimintapisteet edellyttävät hyvää etukäteissuunnittelua, kun pohditaan sisältöä, ajastusta, opastusta ja kohdentamista mitä missäkin näytetään. Kun tähän vielä lisätään odottamattomat tilanteet esim. Yllättävä ukonilma tai poikkeus, niin tilanteita varten suunnitellun viestiketjun tulee toimi heti ja samanaikaisesti valituilla näytöillä. Näihinkin järjestelmämme taipuvat.

Case PowerPark - Monipuolista viestintää Suomen parhaassa vapaa-ajakeskuksessa

PowerPark on yli 160 hehtaarin kokoinen huvittelukeidas Kauhavan Alahärmässä. Useaan otteeseen Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi valittu koostuu huvipuistosta, kahdesta karting-radasta, lukuisista ravintoloista, kahviloista sekä ostoskeskus Road Housesta. Alueen monipuolinen majoitustarjonta varmistaa, että jo yöpyminenkin on elämys!

PowerPark hyödyntää nykyaikaista viestintää diginäyttöjen avulla mm. kokoustilavarausten hallinnassa ja tapahtumien mainonnassa. Ison alueen johdosta viestinnän on oltava tehokasta ja juuri tähän helposti etänä hallittava järjestelmä tuottaa suuren lisäarvon. Mainonta on helposti suunniteltavissa ja ajastettavissa etukäteen, jotta varmistutaan ettei tärkeät viestit jää menemättä läpi.

Saman järjestelmän avulla viestintää pystytään välittämään myös jokaiseen hotellihuoneeseen ja mökkiin. Majoitukseen kohdistuvassa viestinnässä voidaan tiedottaa mm. tapahtumista, happy houreista ja seuraavan päivän ranneketarjouksesta.

Case Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy - Matkusta järkisyistä, palaa tunnesyistä

Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy on Imatran seudun yritystoiminnan ja matkailun kehittäjä. Yhtiön omistajia ovat Imatran seudun kunnat ja joukko alueen yrityksiä toiminta-alueenaan Imatra, Ruokolahti ja Rautjärvi.
Imatran seudun matkailuinfon digitalisointi aloitettiin keväällä 2015. Alueelle on rakennettu digitalisoitu 13 kosketusnäytön koostuva esitejakeluverkosto sinne, missä matkailijat kulkevat.
 
Kosketussisältö tarjoaa alueen matkailijoille tietoa kolmella kielellä esim. integroiden alueen matkailutarjontaa esitteleviä palveluita gosaimaa.com, imatrabasecamp.com, Facebook ja vKontakte. Infonäyttösisältöön on tapahtumatietojen lisäksi ensimmäisessä vaiheessa integroitu automatisoidut säätiedot, Instagram-syötteet sekä tietoja rajaliikenteen sujuvuudesta.
Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!