Ravintolat

Mainosnäytöt ravintoloissa tuovat säästöjä ja palvelevat asiakkaita

”Ravintoloitsija Annika oli turhautunut. Kymmenen vuotta työntekijät kertoivat päivän erikoiset. Menulaput piti käydä käsin vaihtamassa kerta toisensa jälkeen, eivätkä ne edes näyttäneet hyvältä. Kunnes eräänä päivänä pelastajat saapuivat tummissa metalliasuissaan. Ravintolaan asennetut digitaaliset mainosnäytöt saivat kassakoneen kilisemään ja palauttivat aidon hymyn ravintolahenkilökunnan huulille.”
 

MINKÄLAISEN ASIAKASKOKEMUKSEN TARJOATTE?

Digital Signagen hyödyntäminen ravintoloissa:
• Automaattisesti päivittyvät menut ja hinnastot
• Visuaalisesti kiinnostava kuvamateriaali
• Yleisimmin kysytyt kysymykset ja palaute
• Julkisen liikenteen tiedot, lentoajat ja taksipalvelut
• Viihdekäyttö ja asiakastyytyväisyys
• Ristiinmarkkinointi ja mainosajan myynti
• Oikea-aikaiset ajastetut viestit
• Hinnastojen helppo ylläpito.

Case Ravintola Idea ja Ravintola Komia

Idean Globe Kitchenin terveellisen arkilounaan tunnusmerkkinä ovat kansainvälisten keittiöiden ruoat ja niiden alkuperäiset syvät maut. Komian KOTO- lounaskonsepti on tuttua ja turvallista suomalaista kotiruokaa. Päivittäin on tarjolla kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on aina kasvisruoka.

Juveneksella on yli kaksikymmentä henkilöstö- ja opiskelijaravintolaa sekä kahvilaa korkeakoulujen kampuksilla, ammattioppilaitoksissa, yritysten toimitiloissa sekä yrityskeskittymissä. Ravintolat ja kahvilat tarjoavat laadukkaita aterioita ja kahvilapalveluja viihtyisässä ympäristössä aamusta myöhään iltapäivään, asiakaskunnan tarpeiden mukaan.

Juvenes käyttää iDID-infonäyttöjä kattavasti kioski- ja kahvila-, opiskelijaravintola- ja henkilökuntaravintolakohteissaan ympäri Suomen.

Juveneksen opiskelijaravintolat edistävät opiskelumahdollisuuksia tarjoamalla hyvälaatuisia ja edullisia ravintolaravintola ja -kahvilapalveluja. Opiskelijaomisteisena yrityksenä Juvenes toimii tiiviisti yhteydessä opiskelija-asiakkaisiinsa ja kehittää palvelujansa asiakaslähtöisesti.

Case Restamax-konserni - Elämyksiä ympäri Suomen

Restamax Oyj on yksi Suomen suurimmista ravintola-alan konserneista. Restamax tarjoaa elämyksiä asiakkaillensa 120:ssa ruoka- ja viihderavintolassa ympäri Suomen.
 
Vuonna 1996 perustettu Restamax on koko historiansa ajan kasvanut voimakkaasti sekä strategisten yritysostojen kautta että orgaanisen kasvun avulla.
 
Yhtiön valikoimiin kuuluu sekä premium-tason ravintoloita, rentoja päivällis- ja illallisravintoloita että helppoja perheravintoloita. Vuonna 2013 yhtiö listautui Helsingin pörssiin ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan yhtiönä. Ravintolatoiminnan lisäksi Restamax tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja.
 
Restamaxin ympäristö on toteutettu iDiD-järjestelmällä.
Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!