Yhteisöt ja järjestöt

Tehostaa, virkistää ja monipuolistaa tiedottamista

Yhteisöjen käytössä iDiD -järjestelmä palvelee ensisijaisesti tiedottamisessa. Varsinkin Seurakunnat ovat ottaneet tämän kanavan käyttöön innostuneesti. Päivän sanan automatisointi näytöille on yleisin käyttöön otettu integrointi. Tutustu asiakascaseihin alta ja ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan teille sopiva ratkaisu!
Näyttöjä on sijoitettu sisä- ja ulkotiloihin. Ulos sijoitettu näyttö palvelee tiedotuskanavana 24/7.
 
Digital Signage -infonäyttöjen hyödyt yhteisöviestinnässä
 
  • Reaaliaikainen informaatio.
  • Oikea-aikainen viestintä.
  • Helppo tuoda videot mukaan viestintään
  • Yleisten tietokanavien hyödyntäminen
  • Yhteisen ilmeen mukainen, visuaalinen kanava
  • Nopea ja yhtäaikainen henkilöstöviestintä
  • Tavoittaa samaan aikaan tabletin ja kännykän varassa olevat
  • Työntekijöiden koulutus, rekryilmoitukset, henkilökuntaedut
  • Kriisitilanteessa tiedotteet suoraan näytöille esim. hätätilanteissa
  • Sisällön päivitys koska tahansa etänä

Case Rovaniemen seurakunta

Infonäyttöviestintää pohjoisessa seurakunnassa

Napapiirin tuntumassa sijaitsevan Rovaniemen seurakunnan järjestämien tapahtumien kirjo on hyvin laaja. Jumalanpalvelusten lisäksi seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa eri ikäisille kerhojen, keskustelupiirien, toimintaryhmien sekä konserttien ja musiikkitilaisuuksien muodossa. Ajankohtaisia asioita ja tulevia tapahtumia riittää moneen lähtöön.

Kuinka tiedottaa seurakuntalaisia kaikista tapahtumista?

Rovaniemen seurakunta otti loppusyksystä 2016 käyttöön iDiDilla varustetun infonäytön. Näyttö sijoitettiin arkkitehti Bertel Liljequistin suunnitteleman ja vuonna 1950 valmistuneen kirkkorakennuksen ulkopuolelle. Tiedotteiden, uutisten ja muiden ajankohtaisten asioiden lisäksi näytöltä on luettavissa mm. automaattisesti päivittyvä päivän sana.

Näytöillä voit esimerkiksi näyttää päivän sanan

Loading RSS Feed

Case Saimaa Geopark - Itäisen Suomen aarre

Geopark-verkosto on kesäkuussa 2000 perustettu kansainvälinen ainutlaatuisten geologisten kohteiden yhteisbrändi. Se on tarkoitettu jakamaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä luonnontieteiden opetuksesta, geologisen perinnön suojelusta, geoturismista ja kestävästä kehityksestä. Geopuistojen tavoitteena on alueiden kestävä taloudellinen kehittäminen geoturismin avulla. Matkailullisen vetovoiman näkökulmasta geopuistoalueet ovat rinnastettavissa kansallispuistoihin ja UNESCOn maailmanperintökohteisiin, vaikka geopuisto ei olekaan suojelualue.

Geopuistojen tunnelmaa

Infonäytöt sopivat tiedottamisen lisäksi mainiosti myös viihdyttämiseen ja tunnelman luomiseen. Saimaa Geoparkin uudet näytöt esittävät alueen mielenkiintoista historiaa jääkauden ajalta ja tutustuttavat tunnelmallisin kuvin paitsi alueen omiin nähtävyyksiin, myös muihin UNESCOn geopuistoihin ympäri maailmaa.

Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!