Yritysviestintä

Varmista reaaliaikainen viestintä läpi organisaation

DS-järjestelmä mahdollistaa viestinnän asiakkaille ja henkilöstölle. Digital Signage -infonäyttöjen hyödyt yritysviestinnässä.
 
  • Reaaliaikainen informaatio läpi koko organisaation.
  • Vierailijoiden infotaulu ja työkalu reitin löytämiseen.
  • Yrityksen ilmeen mukainen, visuaalinen kanava.
  • Neukkarivaraukset ja varausten näkyminen ovipielinäytöissä.
  • Integroinnin avulla hakea tiedot ulkopuolisista tietolähteistä ilman lisäkustannuksia ja työtä.
  • Tuotantotietojen tiedottaminen henkilöstölle.
  • Työntekijöiden koulutus, rekryilmoitukset, henkilökuntaedut.
  • Kriisitilanteessa tiedotteet suoraan näytöille esim. hätätilanteissa.
  • Sisällön päivitys koska tahansa mistä tahansa.

Case Kone - Diginäytöillä tehoa tiedottamiseen

Lähes 100 FirstView-näyttöä 12 toimipisteessä ympäri maata mahdollistaa nopean ja reaaliaikaisen viestinnän koko henkilöstölle. Hyvinkään People Flow Centerissä näytöt aina hisseistä videoseiniin esittelee KONEen ajankohtaisimmat uutiset ja yrityksen tuotekehityksen keskuksessa vieraileville sidosryhmille.
 
”Käytämme näyttöjä, jotta voimme paremmin esitellä tuotteitamme ja palvelujamme”, kertoo Marketing Communication Specialist Anna Elo. ”FirstView-näytöt ovat käteviä, koska sisällön voi päivittää koska tahansa etänä, ilman kalliita purkamis- ja rakennustöitä”.
 
Sisäisessä viestinnässä näyttöjä käytetään henkilöstön kouluttamiseen, tiedottamiseen, sekä työympäristön viihtyvyyden lisäämiseen hissitehtailla, lounaskahviloissa, ja henkilöstötiloissa. ”Tavalliset ilmoitustaulut eivät ole tarpeeksi suuria ja tehokkaita henkilöstömme tiedottamiseen”, toteaa Visitor Specialist Tiina Saarinen. Vuonna 1910 perustettu KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin. KONE tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia.

Case Fimlab Oy - Suomen suurin laboratorioalan yritys

Fimlab Oy, Suomen suurin laboratorioalan yritys, satsasi tiedottamiseen ja valjasti iDiDin käyttöönsä.
 

Sisäistä viestintää ja asiakasviestintää

Näytöt palvelevat sekä laboratoriokävijöitä että omaa henkilökuntaa. Laboratoriossa kävijät näkevät näytöiltä mm. ohjeet, minne mennä ja kuinka toimia. Omalle henkilökunnalle näytöt tarjoavat tietoa esimerkiksi työvuoroista, yrityksen uutisista ja muista tiedotteista. Fimlab tuottaa terveydenhuollon laboratoriopalveluja Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Keski-Suomessa yhteensä lähes 100 toimipisteessä. Asiakkaina ovat mm. sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto ja yksityiset lääkäriasemat.
 
Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!