Opetustilat

Opetustilojen näytöt

Opetustilan digitaaliseen perustekniikkaan kuuluvat kosketusnäyttö, dokumenttikamera, esityspalvelin, kaiuttimet ja videoneuvotteluteknologia. Tällä teknologialla hoidetaan hyvä vuorovaikutus opettajan ja oppilaiden välille.

Tiloissamme on kattava Showroom – tule tutustumaan tarjontaamme.

G-Touch 4k

G- Touch 4K kosketusnäyttöllä on 5 vuoden takuu.

Genee World pyrkii jatkuvasti koulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen mullistamiseen. Upea 4K G-Touch-kosketustekniikka tarjoaa korkealaatuisimmat saatavilla olevat kuvat ja tarjoaa käyttäjille erittäin teräväpiirtoisen laadun, joka todistaa tulevaisuuden kaikissa luokkahuoneissa. G-Touch 4K -sarja on suunniteltu huomioiden tulevaisuus. Se tarjoaa eteenpäin suuntautuvat kaiuttimet, 10-pisteinen kosketus ja helppokäyttöisyys yksinkertaisilla eteen- ja sivupuolella olevilla painikkeilla ja liitäntäporteilla, jotka mahdollistavat laitteiden liitettäväksi useiden eri tulovaihtoehtojen kautta. 

Terävän esitysnäytön mukana tulee Android-käyttöjärjestelmä ja mahdollisuus ladata sovelluksia Genee App Storen kautta. G-Touch 4K -kosketusnäyttö on tehokas esitystyökalu, jolla voidaan saada oppitunnit elämään. Se on vallankumouksellinen lisä mihin tahansa koulu-, korkeakouluympäristöön, mahdollistaen opiskelijoiden ja henkilöstön vuorovaikutuksen ja yhteisöllisen oppimisen.

Lisätietoja näytöstä

LG TR3BF

Todellinen vuorovaikutteisuus ihmisten saattamiseksi yhteen Erotetulla huipputeknisellä kosketustekniikalla TR3BF-sarja tukee kaksoiskynä- ja monikosketustoimintoja, jotka tarjoavat tarkan piirustuksen ja aidon kosketuslaadun. Lisäksi Air Class ja selaimet tukevat monisuuntaista viestintää ja vuorovaikutteista oppimista.

Air Class tukee jopa 30 opiskelijan yhdistämistä ja tarjoaa vuorovaikutteisia oppitunteja kaikille saman verkon mobiililaitteille tarjoamalla erilaisia ​​työkaluja, kuten äänestäminen, vastaaminen ja projektitekstien jakaminen.

TR3BF-sarja tarjoaa sinulle jopa 20 monikosketuspistettä ja 10 kirjoituspistettä sekä 2 tyyppisiä stylus-kynää. Tämä kaksoiskynä ja monikosketus tarjoavat elämällisen kirjoituskokemuksen ja tekevät paljon yhteistyötä.

TR3BF-sarjan avulla voit helposti poistaa näytölle kirjoitetut tekstit, kuvat jne. Omilla käsilläsi. Tämä ei ole vain helpompaa kuin kynällä poistaminen, mutta myös saa sinut tuntemaan luonnollisemmaksi, kuin poistat todellisen taulun. 

Näytön jakaminen TR3BF-sarjan avulla voit jakaa näyttöjä ja sisältöä kannettavien tietokoneiden ja muiden mobiililaitteiden kanssa. Tämä tekee kokouksista ja luokista mahdollisimman tehokkaita ja syventäviä. 

TR3BF-sarja tukee OPS-lähtöpaikkoja, jolloin voit helposti ja kätevästi asentaa OPS-työpöydän digitaalisen kortin takaosaan vaivattomasti kytkettäessä ulkoiseen työpöytään, joka tarjoaa sinulle entistä laajemmat toiminnot

Lisätietoja näytöstä

benq rm8601k

BenQ RM8601K on suunniteltu hyödyntämään luokkahuoneen dynaamisia mahdollisuuksia ja auttamaan opettajia rakentamaan terveellistä ja innostavaa oppimisympäristöä. RM8601K-näytössä on mukana Eye-Care-ratkaisu ja siihen on asennettu työkaluja, joilla helpotetaan oppilaiden osallistumista opetuksen kulkuun. RM8601K interaktiivisen näytön avulla saavutetaan kosketusnopeus, sulava ja hauska oppimiskokemus.

 

Lisätietoja näytöstä

Muut laitteet

Elmo dokumenttikamerat

Kramer VIA esitys- ja ryhmätyöratkaisu

Kramerin VIA tuoteperhe tarjoaa langattoman, alustariippumattoman, esittämisen miltä tahansa laitteelta. Ratkaisussa voidaan esittää Windows, macOS, iOS, Android, Chrome tai Linux käyttöjärjestelmää käyttävistä laitteista

BenQ InstaShow WDC20 esitys palvelin

Logitech videoneuvotteluteknologia.

 

Lisätietoja Jyrki Rauhala 040-8420450 jyrki.rauhala@smedia.fi