Palvelut ja Tuotteet

Digital Signage

Digital Signage on tehokas ja tuottava tapa hyödyntää nykyaikaista näyttöteknologiaa markkinointiin ja viestintään.

Etäohjattavat, helppokäyttöiset näytöt valtaavat mainospaikkoja hurjaa vauhtia. FirstView ja IDID -järjestelmät ovat Suomen suosituimmat näyttöteknologiat kohderyhmissään.

FirstView Manager uudistuu tämän vuoden aikana. FirstView-näyttöjen käyttäjämäärä jatkaa huimaa kasvuaan.

IDID tarjoaa hyvän integroitavan ratkaisun. Se on hyvin suosittu kunta -ympäristössä.

Kokonainen mediakanava yhdestä paikasta järkevään kuukausihintaan

Näin ostat

Oma digitaalinen mediakanavasi koostuu selainpohjaisesta sisällönhallinnasta sekä halutusta määrästä etäpäivitettäviä digitaalisia näyttöjä.

Askel I

Mieti ensin näitä
 • Mihin tarkoitukseen haluat käyttää näyttöjä
 • Kuka näyttöjäsi katsoo ja missä
 • Minkälaista materiaalia haluat näytöillä esittää

Askel II

Hanki luotettavat laitteet
 • Tutustu tuotteisiimme ja/tai ota meihin yhteyttä
 • Suunnitellaan yhdessä näyttöjen määrä, koko ja sijoittelu
 • Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kokonaispalvelusta laitteineen
 • Toimitamme ja asennamme näytöt haluttuihin paikkoihin
 • Osta tai vuokraa. Vuokrauksessa vastaamme sopimuskauden ajan laitteiden ja järjestelmän toimivuudesta kiinteään kk-hintaan.

Askel III

Käyttö ja sisällöt haltuun
 • Avaamme yrityksellenne tilin selainpohjaiseen sisällönhallintaan
 • Koulutamme käyttäjät ja autamme alkuun sisältöjen kanssa
 • Jatkossa levitätte materiaalit näytöille muutamalla klikkauksella

JA SE ON SIINÄ! Onnittelut viestintänne uudistamisesta!
Nosta jalat pöydälle ja nauti uuden, tehokkaan viestintäkanavasi tuloksista!

Etäpäivitettävien näyttöjen sisältöä hallitaan Internetin kautta helppokäyttöisella käyttöliittymällä

Sisällön hallinta

Näyttöihin liitetään pieni mediatoistinlaite, joka on yhteydessä verkkoon. Siksi sisällönhallinta onnistuu etänä Internetin kautta omilla käyttäjätunnuksillasi. Sisältöjä, kuten kuvia, videoita, tiedotteita, valmiita esityspohjia, uutisia tai muuta materiaalia, lisäät ja ajastat näytöille joko yksitellen, haluttuina ryhminä tai vaikka tuhannelle näytölle eri puolilla maata.

SaaS-palvelun (Software-as-a-Service) näyttökohtainen kuukausimaksu sisältää palvelimen ylläpidon, selainpohjaisen sisällönhallinnan, ohjelmistopäivitykset, uudet ominaisuudet ja toiminnot, sekä teknisen tuen.

Sisällönhallinta keskitetysti nettiselaimen kautta:
• Näyttöjen hallinta nettiselaimen kautta
• Automaattiset päivitykset
• SSL-suojattu yhteys
• Vähäinen verkon kuormitus (vain silloin, kun materiaalia päivitetään)
• Näytöt voidaan yhdistää langattomaan tai langalliseen verkkoon (Wifi, Ethernet, 3G/4G)

Näyttöjä voidaan ryhmitellä esimerkiksi sijainnin, käyttötarkoituksen, tai brändin mukaan. Kuusi käyttäjätasoa mahdollistaa joustavan ja monipuolisen sisällönhallinnan organisaation koosta riippumatta. Näyttöihin liitetyt medialaitteet lataavat materiaalin pilvipalvelimelta omaan sisäiseen muistiinsa. Verkon kuormitus pysyy pienenä eivätkä näytöt mene ‘pimeiksi’ jos verkkoyhteys katkeaa. Manager-sisällönhallinta on saatavilla useammalla käyttöjäkielellä.

Sisällön hallinnassa tarjontamme kattaa FirstView ja IDID -järjestelmät. Asiakkaan viestintätarve, viestinnän rakenne, ketujmaisuus ja intergoitavuus ovat keskeisiä, kun pohdimme teille sopivaa järjestelmää. Molemmilla järjestelmillä on yhteensä yli 10 000 näyttöryhmää eri puolilla Suomea. Molemmat järjestelmät ovat kotimaisia ohjelimistoja, jotka ovat olleet markkinoilla yli kymmenen vuotta. FirstView -ratkaisuja käytetään merkittävästi mainos ja ketuohjautuvissa toiminnoissa ja IDID -järjestelmän kohteet ovat pääsääntöisesti kuntatyyppiset organisaatiot.

TUOTTEET

Perusnäytöt
Erikoisnäytöt
Medialaitteet
S Media Services

Ammattikäyttöön tarkoitetut kirkkaat näytöt toistavat materiaalia väsymättä vaikka vuorokauden ympäri.

Kaikki näytöt voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuuntaan. Laadukkaat ammattinäytöt eivät kuumene, pala puhki, tai kuluta tarpeettomasti energiaa. Etäpäivitettävät perusnäytöt tuovat tyylikkään digitaalisen viestintäpinnan tiloihisi.

Näytön valintaan vaikuttaa sijanti. Olosuhteiden kuten kirkkauden, etäisyyden, kosteuden, lämpötilan ja ennen kaikki käyttötuntimäärän perustella saadan sopivin näyttö kohteeseen.

LG, Samsung, Philips ja kotimainen Mitron ovat teille tarjottavat näytöt.
Perusnäyttö on kooltaan 32″ —>
Kaikilla näytöillä on kolmen vuoden takuu.

Erikoisnäytöiksi kutusutaan näyttöjä, joilla on jokin selkeä käyttökohde tai käytettävyysvaatimus.

Pienet 10″ ja 22″ näyttöjä käytetään kokoustilojen ovipielinäyttöinä, hissinäyttöinä tai ruokalinjaston näyttöinä. Näytöissä on aina mukana oma medialaite, jota ohjelmistot voivat hyödyntää. Usein nämä näytöt myös sijoitetaan turvakoteloon.

Koteloidut näytöt kuten A-Teline ja Pylonit sisältävät näytön lisäksi suljetun tilan johdotuksille sekä mediasoittimille. Suurin osa koteloidusta näytöistä on pyörillä varustettu, joka helpottaa näytön liikuttelua. Tämän tyyppiset ratkaisut varustetaan lisäksi ulkoisella antennilla, jotta Wlan tai 3G/4G yhteydet toimivat moitteetta.

Ulkotilanäytöt ovat aina koteluita. Kotelon sisällä on näyttö, joka täyttää oikeat IP-luokitteet.
Termostaatit, lämmittimet ja tuulettimet huolehtivat siitä, että kotelon sisällä on aina olkea käyttölämpötilat. Ulkotilanäytöt voidaan kiinnittää erilaisten kiinnittimen avulla tai ne voivat olla pilariratkaisuja. Ulkotilanäyttöt säätävät itsensä valaistusolosuhteiden mukaan.

Isojen pintojen näytöttöjä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Sisätiloissa näyttötekniikka perustuu VideoWall tai LED Screen ratkaisuihin. Ulkotiloisa käytettävä näyttötekniikka perustuu LED Screen ratkaisuhin. Isojen pintojen näytöt säätävät valotehonsa olemassa olevan valaistuksen mukaan. Ulkona olevat näytöt tulee täyttää korkeimmat IP -luokitteet lämpötilojen ja kosteuden osalta.

Medialaite yhdistää näytön verkkoon ja mahdollistaa materiaalien päivittämisen etänä. Medialaite hakee esityslistan pilvipalvelimelta ja lataa materiaalin omaan muistiinsa. Verkon kuormitus on vähäistä eikä palomuuriin tarvitse tehdä muutoksia. Medialaite toistaa muistissaan olevaa materiaalia myös silloin jos verkko katkeaa.

Medialaitteet tukevat erilaisia formaatteja ja niiden mitoitus määräytyy eistettävä materiaalin kapasiteetin mukaan. Medialaitteitta on kahta tasoa nk. ”kevyt” ja ”raskas”.

Näyttöjen valmistajat LG, Samsung ja Philips ovat lisänneet avoimen mediasoittimet, joita tarjoamamme DS -järjestelmät voivat tietyin rajoituksin käyttää.

DS -järjestelmät ja niiden käyttö halutaan turvata hyvällä palvelululla. Meille on tärkeintä, että ”mustia ruutuja ei ole” ja tuen saa mahdollisimman pian. S Media Services -palveluja ovat:

Käytönaikainen järjestelmätuki

Tämä tukimuoto palvelee järjestelmän käyttäjiä. Meidän oma tukipiste on aina ensikontakti. Suurin osa tukitarpeista saadaan näin heti hoidettua.Jos meillä menee ”sormi suuhun” voimme nopeasti käyttää järjestelmän tekijän tukipalveluja.

Tekninen tuki 

Tekninen tuki liittyy mukaan jo asennusvaiheessa. Jokainen laite on yksilöity ja dokumentoitu.Asiakkaalla olevat laitteet ovat mediasoittimien osalta etävalvonnassa. Näin saamme teknisen vian tulessa mahdollisimman nopeasti käynnistettyä toimenpiteet, jolla teknien vika korjattua. Viottuneet näytöt ovat OnSite -palvelun piirissä asennuksesta kolme vuotta eteenpäin.

Asennuspalvelut 

DS -järjestelmien laiteasennuksen lisäksi voimme tarjota teille mm. seuraavia asennuspalveluja: Sähköasennukset (yleiskaapeloinnit kuten puhelin, data, video ja erilaiset valvonta- ja ilmoitinjärjestelmien signaalit), AV -järjestelmien laiteasennukset.