Analytiikka

TCx ELEVATE SIGNALS

TCx Elevate Signals on innovatiivinen ratkaisu asiakasvirtojen seurantaan julkisissa tiloissa kuten kaupoissa tai vastaa- vissa ympäristöissä. Laite tunnistaa ihmishahmon läsnä- olon ja liikkeen.

Seurantatulokset siirretään pilvipalveluun käsiteltäväksi ja analysoitavaksi. Siirretyistä tiedoista ei ole mahdollista tunnis- taa yksilöitä. Vain kävijöiden kulkureitit ja demografiaprofiilit siirretään pilvipalveluun – videokuvaa ei kerätä.

Menestyvä liiketoiminta vaatii oikeiden päätösten tekemistä. TCx Elevate Signals auttaa löytämään asiakkaita, jotka toden- näköisesti tarvitsevat tarjoamasi tuotteen. Se auttaa mark- kinointitiimiä ymmärtämään kysyntää ja saamaan yhteyden asiakkaisiin myynti- ja markkinointitoimenpiteiden avulla. TCx Elevate Signals mahdollistaa arvokkaan tiedon keräämisen ja profiloinnin, mitä voidaan hyödyntää markkinointitoimen- piteiden optimoimisessa.

Ei enää sukkahousuja miehille

Videoanalytiikka

Kohdenna viestisi asiakkaan iän ja sukupuolen mukaan. Ei enää sukkahousuja miehille tai partavaahtoa naisille!
 
Näyttössä oleva kamera kerää tärkeää kävijätietoa anonyymisti myöhempää markkinointikäyttöä varten. Videoanalytiikkaa käytetään tuotesijoittelun apuna myymälätilassa. Analyysin avulla viestisi tavoittaa asiakkaan nopeasti Videoanalytiikka tekee myymälätilassa sen mitä verkossa on tehty jo pitkään!
Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!