Digitaalinen viestintä

Satoja asiakkaita ja tuhansia käyttäjiä – Suomessa ja yli 10 muussa maassa

Oma digitaalinen mediasi

Tiloissamme on kattava Showroom – tule tutustumaan tarjontaamme.

Digital Signage on tehokas ja tuottava tapa hyödyntää nykyaikaista näyttöteknologiaa markkinointiin ja viestintään. Etäohjattavat, helppokäyttöiset näytöt valtaavat mainospaikkoja hurjaa vauhtia. FirstView ja IDID -järjestelmät ovat Suomen suosituimmat näyttöteknologiat kohderyhmissään.

Digital Signage kohteina voivat olla esimerkiksi ravintolat, myymälät, tapahtumat, asemat ja julkinen liikenne, neukkarit, näyteikkunat. Yritysten sisäisen viestinnän käyttö tuotantotietojen, henkilöstöinfojen ja tilaviestinnän lisääntyy jatkuvasti.

Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Digitaalinen mediakanavasi välittää viestisi parilla klikkauksella sinne missä asiakkaasi ovat. Luot näytöille sisältöä helposti valmiiden pohjien ja työkalujen avulla. Näyttöjen sisältöä hallitaan etänä Internetin kautta helppokäyttöisellä sovelluksella. Voit esittää lähes mitä tahansa sisältöä, kuten videoita, kuvia, animaatioita, tekstiä ja valmista verkkoaineistoa.

Näyttöratkaisut

Näyttöjen sijainti sisä- ja ulkotiloissa asettaa näytöille laatuvaatimukset.

Näyttöratkaisut ovat vaakaan tai pystyyn asennettavia näyttöjä.

Näytöt voidaan erilaisten telineiden ansiosta asentaa kiinteästi ja vapaasti siirrettäviksi.

Näyttöihin liittyy aina ”äly”, johon esitettävä sisältö on talletettu.

Näytöt voivat olla yksittäisiä, videoseiniä ja LED Screen -seiniä.

Näyttötarjontamme sisältää tunnetut ja luotetut tuotemerkit.

Etäpäivitettävien näyttöjen sisältöä hallitaan Internetin kautta helppokäyttöisella käyttöliittymällä

Sisällön hallinta

Näyttöihin liitetään pieni mediatoistinlaite, joka on yhteydessä verkkoon. Siksi sisällönhallinta onnistuu etänä Internetin kautta omilla käyttäjätunnuksillasi. Sisältöjä, kuten kuvia, videoita, tiedotteita, valmiita esityspohjia, uutisia tai muuta materiaalia, lisäät ja ajastat näytöille joko yksitellen, haluttuina ryhminä tai vaikka tuhannelle näytölle eri puolilla maata.

SaaS-palvelun (Software-as-a-Service) näyttökohtainen kuukausimaksu sisältää palvelimen ylläpidon, selainpohjaisen sisällönhallinnan, ohjelmistopäivitykset, uudet ominaisuudet ja toiminnot, sekä teknisen tuen.

Sisällönhallinta keskitetysti nettiselaimen kautta:
• Näyttöjen hallinta nettiselaimen kautta
• Automaattiset päivitykset
• SSL-suojattu yhteys
• Vähäinen verkon kuormitus (vain silloin, kun materiaalia päivitetään)
• Näytöt voidaan yhdistää langattomaan tai langalliseen verkkoon (Wifi, Ethernet, 3G/4G)

Näyttöjä voidaan ryhmitellä esimerkiksi sijainnin, käyttötarkoituksen, tai brändin mukaan. Kuusi käyttäjätasoa mahdollistaa joustavan ja monipuolisen sisällönhallinnan organisaation koosta riippumatta. Näyttöihin liitetyt medialaitteet lataavat materiaalin pilvipalvelimelta omaan sisäiseen muistiinsa. Verkon kuormitus pysyy pienenä eivätkä näytöt mene ‘pimeiksi’ jos verkkoyhteys katkeaa. Manager-sisällönhallinta on saatavilla useammalla käyttöjäkielellä.

Sisällön hallinnassa tarjontamme kattaa FirstView ja IDID -järjestelmät. Asiakkaan viestintätarve, viestinnän rakenne, ketujmaisuus ja intergoitavuus ovat keskeisiä, kun pohdimme teille sopivaa järjestelmää. Molemmilla järjestelmillä on yhteensä yli 10 000 näyttöryhmää eri puolilla Suomea. Molemmat järjestelmät ovat kotimaisia ohjelimistoja, jotka ovat olleet markkinoilla yli kymmenen vuotta. FirstView -ratkaisuja käytetään merkittävästi mainos ja ketuohjautuvissa toiminnoissa ja IDID -järjestelmän kohteet ovat pääsääntöisesti kuntatyyppiset organisaatiot.

Digital Signage -järjestelmä (DS)

Integraatiot säästävät aikaa ja rahaa

Mikäli esitykseen tarvittava tieto on tallessa jossain tietojärjestelmässä, DSjärjestelmä hakee sen näytölle. DS -järjestelmässä on valmiit integroidut rajapinnat eri tietolähteisiin. Tietolähteinä ovat mm. hinnastot, video- ja kuvapankit, tuotanto- ja muut teollisuustiedot, tilavaraukset, Office 365, rajapinnat kuntien tietojärjestelmiin, uutiset ja sää, sosiaaliset mediat, kotisivut, aikataulut jne. ohjautuen helposti halutuille näytöille ajastettuina.
iDiD -järjestelmä on integroitavissa useisiin järjestelmiin käyttämällä iDiD:n Connectoreita esimerkiksi:
iDiD Connectorit

Connectorit ovat kaikkien iDiD-asiakkaiden käytössä.

Triggeri - tuo näyttöille heti halutut sisällöt

Triggeripalvelut

Triggeri -palvelu tuo näyttöille heti halutut sisällöt, kun ne aktivoituvat. Palvelu voi olla automaattinen tai manuaalinen. Triggeriä käytetään turvallisuusviesteissä, hälytysviesteissä, analytiikassa, H-hetkessä esim. jäähalleissa, kun kotijoukkue on tehnyt maalin. Triggerin voi aktivoitua eri antureista tulleiden signaalien perusteella esim. paloilmoittimien kautta. Aktivointi voi tapahtua reaaliaikaisen data-sisällön pohjalta. Manuaalisessa käsittelyssä aktivointi voi tapahtua vapaan valinnan mukaan. Triggereitä voi olla useita ja ne yksilöidään nimeämällä. Tämä palvelumuoto yleistyy hurjaa vauhtia.
Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!