Kokoustilat

Tämän teknologian ja palvelun tuomme kokoustiloihinne

Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty Kramerin VIA esityspalvelin tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android -laitteille ilman adaptereita. Kun neukkarissa on vielä digitaalinen fläppitaulu on neukkarin esitystekniikka lähes täydellinen.
 
Ja kun tämän täydennämme videoneuvottelu -tekniikalla, on kattaus valmis käyttöön. Lisäksi etähallinnointi tuo lisäturvan toimivuudelle.
 
Laita meidät töihin! Tilaa meiltä veloitukseton alkukartoitus.
 

Neukkarin näytöt

Samsungin laajan 65” —> näyttövalikoiman ansiosta varmistamme, sinulle käyttötarkoitukseen sopivat näytöt tai videoseinät.

Samsung QEN-sarjan näytöt varmistavat, että tiedot näkyvät selkeästi suurella UHD-kuvalaadun näytöllä. QEN-sarjan näytöt ovat kohtuuhintaisia, niiden valovoima on 300 nitiä ja ne on tarkoitettu jopa 16 tunnin käyttöön vuorokaudessa. Siten ne sopivat moniin käyttötarkoituksiin yrityksissä.

Neukkarin digitaalinen fläppitaulu

Samsungin 55” interaktiivisella fläppitaulu mahdollistaa kirjoittamisen, piirtämisen, laskemisen kynällä suoraan valmiiden esitysten päälle tai suoraan www-sivujen päälle. Tuotetut dokumentit voidaan tallentaa tiedostoina ja jakaa palaveriin osallistuneille sekä muille henkilöille. Ja tietysti tilasssa olevat kannettavat, tabletit ja kännykät hyödyntävät taulua langattomasti.
 
Taulu saadaan hetkessä käännettyä pystyasennosta vaakatasoon ja esillä oleva sisältö skaalautuu samalla kertaa. Pyörillä varustettu taulu voida hetkessä siirtää haluttuun paikkaan.

Esityspalvelin on neukkarin sydän.

Kramer Via langaton esitysjärjestelmä mahdollistaa kehittyneiden esitysteknologioiden yhdistämisen iOS, Android, Chromebook, PC ja Mac-laitteiden avulla langattomasti ja viiveettömästi.
Valikoimassa on neljä vaihtoehtoa, jotka sovitamme tarpeenne mukaan.

Kokoustilojen varausjärjestelmä

DS -järjestelmämme avulla voit varata kokoustilat viikoiksi eteenpäin. Kokoustilan Samsung -ovipielinäyttö ja aulatiloissa olevat Samsung -kokoomanäytöt tervehtivät ja opastavat.
 
Kaikki nämä palvelut automatisoituvat, kun teet varauksen. DS -järjestelmä voi hakea varauksen myös Exchangen kalentereista. Kokoamanäytöllä voitte hoitaa yrityksenne asiakasviestintä, sää- ja uutistietoja sekä realiaikaiset julkisen liikenteen tiedot, lentoajat ja taksipalvelut. Ovipielnäytössä voi tehdä viestintää samalla tavalla.