LED-taulut

Monipuoliset taulumme soveltuvat käyttötarkoitukseesi!

LED-taulut ulos ja sisälle

LED -taulumme kootaan kohteen mukaan kabineteista tai moduleista. Tienvarsiin tai kiinteistöjen ulkoseiniin kiinnitettävät taulut suunnitellaan tapauskohtaisesti.

Rakennuspiirustusten tekijä laskee mm. tuulipinnat omilla jaloillaan seisovalle taululle. Sähkösuunittelija selvittää sähkön syötön ja laskee virtatarpeen sekä määrittelee sähkökaapin paikan. Metalliverstas tekee näiden tietojen perusteella kehyksen ja kuljettaa sen paikalle asennettuna.

LED taulun P -arvo määräytyy katseluetäisyyden mukaan. IP -luokitteltaan kaikki ulos sijoitettavat taulut ovat arvoltaan IP65. Jokaisessa LED -kabinetissa on kolme virtalähdettä. Lattakaapeleissa ja muissa kontaktipinnoissa on kolminkertaiset lakkaukset. LED -taulumme huolletaan joko takaa tai edestä. Jokaisessa omilla jaloillaan seisovassa taulussa on avattava takakansi.

LED -taulut huolletaan asiakkaan toiveen mukaan. Normaalin takuun lisäksi asiakas voi valita vuositarkastuksen tai OnSite -palvelun. Varastossa on eri LED -moduulien sukupolvia, joiden avulla pidämme asiakkaan LED -taulun ”tuoreena”. Ulos sijoitettavissa LED -tauluissa huomioidaan sää- ja automaattiset valo-olosuhteet.

Vuokrausvaihtoehdossa vastaamme taulun toimivuudesta ja tekniikasta sisältäen OnSite – huollon. LED-taulumme ovat aina asiakkaan tarpeet täyttävä koko käytön ajan.

Tarjoamme ilmaisen kartoituksen tarpeillesi!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!