Kumppanit

Kumppanit

Satoja asiakkaita ja tuhansia käyttäjiä – Suomessa ja yli 10 muussa maassa

FirstView on vuonna 2004 perustettu kotimainen yritys, jonka toiminta perustuu pelkästään digital signage -ratkaisujen kehittämiseen. Nykyinen MediaCloud -ratkaisu auttaa yli 300 yritystä tehostamaan viestintäänsä, palvelemaan asiakkaitaan paremmin sekä vaikuttamaan asiakkaiden päätöksiin ostohetkellä. Olemme tehneet FirstViewin kanssa yhteistyötä vuodesta 2013 lähtien.

IDID (ConnectingTalents Oy) on vuonna 2006 perustettu kotimainen digital signage -ratkaisujen ohjelmistotalo. IDID -ratkaisu on helposti integroitavaksi osaksi organisaation olemassa olevaa infraa. Olemme tehneet IDIDin kanssa yhteistyötä vuodesta 2018.
 

Poly on globaali viestintäyhtiö jonka videoneuvotteluratkaisut soveltuvat erinomaisesti kaikenkokoisiin tarpeisiin. Poly soveltuu kestäväksi ratkaisuksi Microsoft Teams ja Zoom ympäristöihin.  

Yealink on maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka on erikoistunut videoneuvotteluihin, puheviestintään ja yhteistyöratkaisuihin luokkansa parhaalla laadulla ja innovatiivisella tekniikalla. Yealinkin viedoneuottelu– ja esitystekniikan välineet ovat meidän tarjonnassamme.  

Näyttöpintana tarjoamme Finlux Pro:n, LG:n ja Samsungin ammattinäyttöjä. Epson on vaihtoehtomme projektori tarpeisiin.

Esityspalvelimena tarjoamme Kramer VIA ja BenQ InstaShow ratkaisuja.

 

Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!