Näytöt

Perusnäyttömme

Ammattikäyttöön tarkoitetut kirkkaat näytöt toistavat materiaalia väsymättä vaikka vuorokauden ympäri.

Kaikki näytöt voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuuntaan. Laadukkaat ammattinäytöt eivät kuumene, pala puhki, tai kuluta tarpeettomasti energiaa. Etäpäivitettävät perusnäytöt tuovat tyylikkään digitaalisen viestintäpinnan tiloihisi.

Näytön valintaan vaikuttaa sijanti. Olosuhteiden kuten kirkkauden, etäisyyden, kosteuden, lämpötilan ja ennen kaikki käyttötuntimäärän perustella saadan sopivin näyttö kohteeseen.

LG, Samsung, Philips ja kotimainen Mitron ovat teille tarjottavat näytöt.
Perusnäyttö on kooltaan 32″ —>
Kaikilla näytöillä on kolmen vuoden takuu.

Erikoisnäytöt

Erikoisnäytöiksi kutusutaan näyttöjä, joilla on jokin selkeä käyttökohde tai käytettävyysvaatimus.

Pienet 10″ ja 22″ näyttöjä käytetään kokoustilojen ovipielinäyttöinä, hissinäyttöinä tai ruokalinjaston näyttöinä. Näytöissä on aina mukana oma medialaite, jota ohjelmistot voivat hyödyntää. Usein nämä näytöt myös sijoitetaan turvakoteloon.

Koteloidut näytöt kuten A-Teline ja Pylonit sisältävät näytön lisäksi suljetun tilan johdotuksille sekä mediasoittimille. Suurin osa koteloidusta näytöistä on pyörillä varustettu, joka helpottaa näytön liikuttelua. Tämän tyyppiset ratkaisut varustetaan lisäksi ulkoisella antennilla, jotta Wlan tai 3G/4G yhteydet toimivat moitteetta.

Ulkotilanäytöt ovat aina koteluita. Kotelon sisällä on näyttö, joka täyttää oikeat IP-luokitteet.
Termostaatit, lämmittimet ja tuulettimet huolehtivat siitä, että kotelon sisällä on aina olkea käyttölämpötilat. Ulkotilanäytöt voidaan kiinnittää erilaisten kiinnittimen avulla tai ne voivat olla pilariratkaisuja. Ulkotilanäyttöt säätävät itsensä valaistusolosuhteiden mukaan.

Isojen pintojen näytöttöjä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Sisätiloissa näyttötekniikka perustuu VideoWall tai LED Screen ratkaisuihin. Ulkotiloisa käytettävä näyttötekniikka perustuu LED Screen ratkaisuhin. Isojen pintojen näytöt säätävät valotehonsa olemassa olevan valaistuksen mukaan. Ulkona olevat näytöt tulee täyttää korkeimmat IP -luokitteet lämpötilojen ja kosteuden osalta.

Interaktiiviset toiminnot

Kosketusnäyttöjä ohjattaessa interaktiiviset toiminnallisuudet voivat olla valmiita verkkoaineistoja tai erityisesti kosketusnäyttöä varten tehtyjä sisältöjä ja palveluita. Yleensä kosketusnäyttösisällöt ovat html5 muotoisia paikallisia tai verkkopohjaisia ratkaisuja. Kosketusnäyttö esittää muina ajankohtina normaalia sille ohjattua sisältöä.

Medialaitteet

Medialaite yhdistää näytön verkkoon ja mahdollistaa materiaalien päivittämisen etänä. Medialaite hakee esityslistan pilvipalvelimelta ja lataa materiaalin omaan muistiinsa. Verkon kuormitus on vähäistä eikä palomuuriin tarvitse tehdä muutoksia. Medialaite toistaa muistissaan olevaa materiaalia myös silloin jos verkko katkeaa.

Medialaitteet tukevat erilaisia formaatteja ja niiden mitoitus määräytyy eistettävä materiaalin kapasiteetin mukaan. Medialaitteitta on kahta tasoa nk. ”kevyt” ja ”raskas”.

Näyttöjen valmistajat LG, Samsung ja Philips ovat lisänneet avoimen mediasoittimet, joita tarjoamamme DS -järjestelmät voivat tietyin rajoituksin käyttää.

Laita meidät töihin, tilaa ilmainen alkukartoitus!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!