Neuvottelu- ja kokoustilat

TÄMÄN TEKNOLOGIAN JA PALVELUN TUOMME KOKOUSTILOIHINNE

 

Tiloissamme on kattava Showroom – tule tutustumaan tarjontaamme.

Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty Kramerin VIA esityspalvelin tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android -laitteille ilman adaptereita. Kun neukkarissa on vielä digitaalinen fläppitaulu on neukkarin esitystekniikka lähes täydellinen.

Tarjoamme Videoneuvottelujärjestelmänä

Logitech ja Kramer  -teknologiaa. Ratkaisu mahdollistaa Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans ja Google Meet videoneuvottelujärjestelmien käytön.

 
Laita meidät töihin! Tilaa meiltä veloitukseton alkukartoitus.
 

Neuvottelutila näytöt

Neuvottelutilan näytöt ovat perusnäyttöjä tai Android-pohjaisia kosketusnäyttöjä. Suositeltavat koot ovat 65”, 75” tai 86”. Näytöt ovat UHD -kuvanlaadun mukaisia ja valvoimaltaan 350 – 500 nits.
Perusnäyttöinä tarjoamme S Media neukkarinäyttöjä. Kosketusnäyttöinä tarjoamme LG:n kosketusnäyttöjä.
LG:n TR3BF-sarjan kosketusnäytöjen avulla luodaan todellinen vuorovaikutteisuus ihmisten tuomiseksi yhteen.
Erotetulla huipputeknisellä kosketustekniikalla oleva TR3BF-sarja tukee monikosketus- ja kirjoitustoimintoja, jotka tarjoavat tarkan piirustuksen ja aidon kosketuslaadun. Lisäksi Air Class ja nettiselaimet tukevat monisuuntaista viestintää ja vuorovaikutteista oppimista, mikä auttaa sinua menestymään liiketoiminnassa tai koulutuksessa.

Digitaalinen fläppitaulu

Samsungin 55” interaktiivisella fläppitaulu mahdollistaa kirjoittamisen, piirtämisen, laskemisen kynällä suoraan valmiiden esitysten päälle tai suoraan www-sivujen päälle. Tuotetut dokumentit voidaan tallentaa tiedostoina ja jakaa palaveriin osallistuneille sekä muille henkilöille. Ja tietysti tilasssa olevat kannettavat, tabletit ja kännykät hyödyntävät taulua langattomasti.
 
Taulu saadaan hetkessä käännettyä pystyasennosta vaakatasoon ja esillä oleva sisältö skaalautuu samalla kertaa. Pyörillä varustettu taulu voida hetkessä siirtää haluttuun paikkaan.

Esityspalvelin on neuvottelutilan sydän

Kramer Via langaton esitysjärjestelmä mahdollistaa kehittyneiden esitysteknologioiden yhdistämisen iOS, Android, Chromebook, PC ja Mac-laitteiden avulla langattomasti ja viiveettömästi.
 
Valikoimassa on neljä vaihtoehtoa, jotka sovitamme tarpeenne mukaan.

Kokoustilojen varausjärjestelmä

Järjestelmämme avulla voit varata kokoustilat viikoiksi eteenpäin. Kokoustilan ovipielinäyttö ja aulatiloissa opasteäyttö tervehtivät ja opastavat.
Kaikki nämä palvelut automatisoituvat, kun teet varauksen. Kokoustilan varauksen voit tehdä myös suoraan ovipielinäytöstä. 

DS -järjestelmä
voi hakea varauksen Exchangen tai Google kalentereista. Kokoamanäytöllä voitte hoitaa yrityksenne asiakasviestintä, sää- ja uutistietoja sekä realiaikaiset julkisen liikenteen tiedot, lentoajat ja taksipalvelut. Ovipielnäytössä voi tehdä viestintää samalla tavalla.

Joan -järjestelmä 

Joan -menetelmä sisältää kaksi näyttökokoa Joan 6 ja Joan 13. Näytöt toimivat akkukäyttöisenä ja langattomalle tiedonsiirrolla.
Näytöissä on valmiina rajapinnat G Suite, Microsoft Exchange, Office 365, iCalendar tai Col-legeNET’s 25Live-järjestelmiin. Näytöt ovat myös Microsoft Teams sertifikaatin mukaiset.

Joan 6” näyttö sijoitetaan kokoustilan ovipieleen, josta nähdään varaukset ja josta voidaan tehdä varauksia.

Joan 13” näyttö on tarkoitettu kokoustilojen auloihin, jossa voidaan näyttää useamman tilan varaukset.

Joan esittely 3 minuutissa: