Referenssit

 • S Media tarjosi meille A-telinettä koekäyttöön. Päätimme antaa näytölle mahdollisuuden ja noin kahden viikon päästä olimme vakuuttuneet näytön tuomasta lisäarvosta. A-telineen avulla olemme nykyaikaisteet kaupan ilmettä sekä helpottaneet omaa työtämme. Enää meidän ei tarvitse tulostaa ja ripustaa tarjouksia kahdesti viikossa vaan kaikki hoituu helposti ja nopeasti Firstview Managerin avulla. Asiakkailtamme olemme saaneet positiivista palautetta näytöstä ja olen huomannut että osa vakio asiakkaistamme jää katsomaan näytöltä viikon tarjoukset aina kauppaan tullessaan.

  A-teline on vakiinnuttanut paikkansa kaupan sisääntulo alueella, mutta kesällä meidän tarkoituksenamme olisi liikutella sitä tarjouksien mukaan ja koettaa hakea uusi tapoja näytön hyödyntämiseen. S Median kanssa on ollut helppoa työskennellä. Kaikki tarvittava informaatio laitteen saapumisesta, asennuksesta ja ylläpidosta on saatu nopeasti.

  Lauri Somervuori
  kauppias, K-market Amuri
 • Meillä oli aikaisemmin toisenlainen ratkaisu käytössä info-tv järjestelmänä, mutta sen kanssa eläminen kävi hieman hankalaksi ja S Media oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Saimme Pylonin koe käyttöön muutamaksi viikoksi ja S Median tarjoama järjestelmä vakuutti meidät. Ensimmäisestä päivästä lähtien saimme asiakkailtamme positiivista palautetta Pylonista.

  Tällä hetkellä meillä on 3 soitinta, jotka on jaettu useammalle näytölle. Käyttöönotto sujui jouhevasti ja paikallisena toimijana apu oli aina lähellä. Saimme S Medialta muutoinkin todella paljon apua järjestelmän käyttöönotto vaiheessa. Digitaalisten pintojen tultua myymälään olemme saaneet myymälän ilmettä nykyaikaisemmaksi, asiakaspalaute on ollut positiivista ja asioiden sekä ideoiden jalostaminen näytöille on hoitunut nopeasti ja helposti.Erilaisten ideoiden kokeileminen on nopeasti toteutettavissa ja näyttöjen avulla se on helppoa. Käytämme näyttöjä lähinnä myynnin edistämiseen ja opastukseen. Näyttöjen avulla olemme saaneet lisämyyntiä.

  Sisällönhallinta Managerin avulla on ollut helppoa ja sen käyttöönotto meni jouhevasti, koska järjestelmä on niin looginen. S Median kanssa on ollut ilo olla tekemisissä, koska olemme molemmat hyötyneet yhteistyöstä. S Media on toiminut meille ideapankkina ja olemme myös yhdessä miettineet mitä digitaalisten pintojen kanssa voidaan tehdä.

  Arto Valkama
  varatoimitusjohtaja

Ravintolat

FaFa’s Seinäjoki
Amarillo Kokkola
Amarillo Vaasa
Ravintola Sorsanpesä Seinäjoki
Panda -ravintola Ähtäri
ABC Seinäjoki
ABC Jalasjärvi
ABC Alavus
ABC Alajärvi
Ravintolamaailma Prisma Seinäjoki
Ässän Kaffila, Härmä
ABC Heinolankaari
ABC Kiitokaari
ABC Pietarsaari

Vapaa-aika

Bristol Esport Helsinki Export Espoo
Seinäjoki Activity Park Oy
Arctic Action Oy, Tornio
Ähtärin Eläinpuisto/Panda
Ruuhikoski Golf
Seinäjoen Jäähalli
Vaasan Jäähalli
PowerPark Härmä
Jii-Tee Sport Oy Seinäjoki

Marketit

Prisma Seinäjoki
Prisma Kokkola
S-Market Haapavesi
S-Market Alavus
S-Market Alajärvi
S-Market Kauhajoki
S-Market Törnävä
S-Market Ylistaro
K-Market Kärki Seinäjoki
K-Market Amuri Tampere

Autoliikkeet

Rinta-Jouppi Oy Oulu
Maakunnan Auto Kauhajoki
Automaa Vaasa
Automaa Kokkola
Maakunnan Auto Seinäjoki

Hotellit

Hotelli Lakeus Seinäjoki
Hotelli Sorsanpesä Seinäjoki
Hotelli Vaakuna Seinäjoki
Hotelli Vaakuna Vaasa
Hotelli Kaarle Kokkola

Muut

Nurmoo-talo (Nurmon koulu)
Alahärmän Yrittäjät ry
Jalasjärven koulut
Etelä-Pohjanmaan
Musiikkiopisto Arjessa Seinäjoki
Ekilan Seinäjoki

Urheilu

Vaasan Sport
S-Kiekko
Alajärven Ankkurit

Teollisuus

Atria
Lujatalo