S Media aloittaa infonäyttömarkkinoinnin
Itä-Suomessa

Meillä S Medialla on jo pitkään kytenyt visio päästä tarjoamaan infonäyttöjärjestelmää myös Pohjanmaan ulkopuolelle ja nyt meillä on hienoja uutisia. Aloitamme iDiD-infonäyttömarkkinoinnin Itä-Suomessa maaliskuun aikana yhdessä uuden myyntineuvottelijamme kanssa.   

Vaikka palvelumme kattavat infonäyttöjen lisäksi myös neuvottelutilojen tekniikan ja toiminnallisuudet, keskitymme aluksi Itä-Suomessa pelkästään infonäyttöjärjestelmiin ja niihin liittyvän teknologian tarjoamiseen.  

Uusi myyntineuvottelijamme Samu Korhonen palvelee asiakkaita Kuopion seudulla: 

 ”Minä olen Korhosen Samu, S Median Kuopion seuvun myyntineuvottelija! Kokemusta myynnistä on tullunna jo usseemman vuojen ajan.  

Ennen S Medialle työskentelyä, tul oltua ja nähtyä vuan monenlaista; on tullunna työskenteltyä esim. yritysmualimassa, työmualla, rekkoo ajamassa. Monen mutkan kaatta on tullunnna siis opittua yhtä ja toista yrityskentältä, ja näin uskon piäseväni asiakkaan kanssa yhteisymmärrykseen heille parraasta tavasta soveltaa infonäyttöjä ja iDID- järjestelmää. 
Toivottavasti nähdään yhteistyön merkeissä!” 

 Jos toivot saavasi lisää näkyvyyttä tai haluat investoida helposti muuntautuvaan viestintään, me autamme sinut alkuun matalalla kynnyksellä! 

 Ota yhteyttä numeroon: 041 5846220 (Samu)

tai  

Jätä yhteystietosi meille nettisivujen alaosassa ja otamme sinuun yhteyttä!  

Scroll to Top