Taustamusiikki

040 8420 462

Vapaudu teostomaksuista ja puolita musiikkikulusi

Ei ole yhdentekevää, mitä musiikkia soitat. Lisenssivapaa taustamusiikki luo oikeanlaisen tunnelman ja vaimentaa ei-toivotut äänet. Oikein valittu musiikki vaikuttaa kuulijaan huomaamatta ja saa sekä asiakkaat että työntekijät viihtymään. 

FirstView Music -pilvipalvelusta löydät lukuisia genrejä ja tunnelmia sekä uniikkia musiikkia, mitä päivitetään jatkuvasti. Lisäksi käytössäsi ovat jopa tuhannet erilaiset luontoäänet. Voit räätälöidä yrityksellesi sopivat soittolistat, jotka aikataulutetaan päivärytmiin sopivaksi. Järjestelmän mukana toimitettava SoundCube-mediasoitin yhdistetään verkkoon ja olemassa olevaan AV-järjestelmään.

FirstView Music soittolistaan voit helposti lisätä äänimainokset ja kuulutukset, joiden avulla saat kohdennettua viestisi omille asiakkaillesi. Lisäksi erilaisten äänisuihkujen avulla kohdistat äänimaailman tietylle alueelle helposti ja vaivattomasti. 

Palvelun kuukausimaksu muodostuu ainoastaan tilasi neliömäärän mukaisesti, mikä tekee tästä ratkaisusta jopa puolet halvemman tavalliseen verrattuna. 

Tilat alle 50 m²

FirstView Music

29 € / kk

Perinteinen ratkaisu 

86 € / kk

Säästö vuodessa

684 €

Tilat 51-100 m²

FirstView Music

34 € / kk

Perinteinen ratkaisu

91 € / kk

Säästö vuodessa

684 €

Tilat 101-200 m²

FirstView Music

42 € / kk

Perinteinen ratkaisu

102 € / kk

Säästö vuodessa

720 €

(Perinteinen ratkaisu = Teosto- ja Gramex -luvat & Spotify Soundtrack)

Brändiltäsi kuulostava asiakaskokemus

Yrityksesi visuaalinen ilme on tarkkaan mietitty – miksi siis soittaisit ihan mitä sattuu? Laajasta musiikkikirjastostamme löydät brändiisi sopivan taustamusiikin, olipa kyse ravintolasta, kampaamosta, kaupasta, toimistosta tai kuntosalista. Räätälöimällä soittolistoja jopa päivärytmin mukaan saat luotua ainutlaatuisen äänimaailman. Kuuntele demo!

Ravintola

ravintola.png

Vaateliike

vaatekauppa.png

Ostoskeskus

kaupat.png

Kuntosali

hyvinvointi.png
Scroll to Top