S Media tarjoaa nyt paremman Yläpidon & Tuen. Otamme vastuun teille toimitetusta tekniikasta, sen toimivuudesta, ylläpidosta ja etävalvonnasta. Olemme laajentaneet palveluaikoja.

Uudet tuotteet ja palvelumme

S Media tarjoaa nyt paremman Yläpidon & Tuen. Otamme vastuun teille toimitetusta tekniikasta, sen toimivuudesta, ylläpidosta ja etävalvonnasta. Olemme laajentaneet palveluaikoja. Lisätietoja sivuiltamme.

S Media tarjoa Anlaytiikka -ratkaisut. Innovatiivinen kävijätilastointiratkaisu vähittäiskaupoihin, toimistoihin tai mihin tahansa, missä kävijöiden tilastointi ja asiakasvirtojen seuranta on tarpeen. Se on ihanteellinen markkinointiaktiviteettien onnistumisen mittaamiseen, asiakasprofilointiin, kiirehuippujen seurantaan ja henkilöstön määrän optimoimiseen.

S Media tarjoaa neukkareihin langattomat digivälineet. Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty Kramerin VIA esityspalvelin tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android -laitteille ilman adaptereita. Esityspalvelimen ryhmätyöominaisuuden avulla saat laitteesi liitettyä yhteen muiden kokustajien kanssa. Kun neukkarissa on vielä digitaalinen fläppitaulu on neukkarin esitystekniikka lähes täydellinen. Lisäksi etähallinnointi tuo lisäturvan toimivuudelle.

Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan liiketoimintaansa, myyntiä, markkinointia ja viestintää käyttäjäystävällisillä ratkaisuilla.

S Media tarjoaa SoundCube -taustamusiikkiratkaisun

SoundCube™-taustamusiikkipalvelu on helppo vaihtoehto hiljaisuudelle tai pauhaavalle radiolle. Lisenssivapaasta palvelusta löytyy 28 eri genreä ja yli 29 000 kappaletta hakemaan sopivaa fiilistä yrityksesi tiloihin. SoundCube-taustamusiikkipalvelu sopii kaikkialle, missä olet tekemisissä asiakkaan kanssa. Palvelun avulla onnistuu paitsi äänimaailmojen luominen, myös liiketilan automaattiset kuulutukset ja äänimainokset.

Tiloissamme on kattava Showroom, jossa voit tutustua tarjontaamme

Uudet tuotteet ja palvelut ovat esillä ShowRoom -tiloissamme. Mikä on sinulle sopivat aika tulla tutustumaan uusiin tuotteisiimme – soita ja sovitaan aika.

S MEDIA

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki
040 8420 450 • jyrki.rauhala@rauhala.fi