S Media toivottaa sinulle hyvää alkanutta vuotta!

FirstView ja IDID -digitaaliset järjestelmät ovat olleet palveluidemme lähtökohtana ja ovat sitä jatkossakin. Näiden toimintojen ympärille olemme koonneet joukon uusia tuotteita ja palveluja. Haluamme nyt ja jatkossa tarjota sinulle ratkaisuja, joiden avulla hoidat aktiivisen ääni- ja kuvaviestinnän kohdennettuna ja ajastettuna.

S Median uutisia

S Media toivottaa sinulle hyvää alkanutta vuotta!

FirstView ja IDID -digitaaliset järjestelmät ovat olleet palveluidemme lähtökohtana ja ovat sitä jatkossakin. Näiden toimintojen ympärille olemme koonneet joukon uusia tuotteita ja palveluja.

Haluamme nyt ja jatkossa tarjota sinulle ratkaisuja, joiden avulla hoidat aktiivisen ääni- ja kuvaviestinnän kohdennettuna ja ajastettuna.

Mitä tuotteita tarjoamme – on huolella valittu. Lisätietoja sivultamme.

FirstViewin uusi MediaCloud -järjestelmä toi tullessa monia parannuksia. Käytettävyys parani ja monipuolistui. Uusi järjestelmä toi myös uusia mahdollisuuksia.

Ota nämä DS -järjestelmien uudet ominaisuudet käyttöösi.

Videoanalytiikka ja Interaktiivisten toimintojen monipuolistaminen
Turvallisuus ja hätäviestin käyttö (Triggeri)
Laajat valmiit intergaatiot muihin tietojärjestelmiin.

Palvelumme lähtökohtana on ”Yhden luukun periaate”. Teidän kanssa olemme oppineet tunnistamaan nämä tarpeet.

MITÄ OVAT UUDET TUOTTEEMME JA PALVELUMME?

Oikea näyttö oikeassa paikassa

Näyttöjen tai näyttöpintojen osalta tarjoamme Samsung -tuotteita.
Samsung tarjoaa monipuolisimmat ratkaisut, joilla saamme juuri oikean näytön oikeaan kohteeseen. Näyttöjen mukana tuleva ja kaikille näytöille soveltuva Tizen -järjestelmä mahdollistaa ja yksinkertaistaa ylläpitoa ja etähallinointia.

Yläpito & Tuki

Otamme vastuun teille toimitetusta tekniikasta, sen toimivuudesta, ylläpidosta ja etävalvonnasta. Olemme laajentaneet palveluaikoja. Lisätietoja sivuiltamme.

SoundCube -taustamusiikki tuo säästöjä.

Lisenssivapaasta palvelusta löytyy 28 eri genreä ja yli 29 000 kappaletta hakemaan sopivaa fiilistä yrityksesi tiloihin. Sen käyttökustannukset kuukausitasolla ovat noin 60 % edullisemmat verrattuna Teosto ja Gramex -kustannuksiin. Takaisinmaksuaika on lyhyt. Se on helposti liitettävissä käytössänne olevaan äänentoistoon. Soittolistojen lisäksi voi järjestelmään lisätä äänimainokset ja kuulutukset. Lisätietoja sivuiltamme.

LED Screen taulut ulos ja sisälle

Tarjoamme Westlux -taulut. Westlux on uranuurtaja Suomessa led-tekniikassa. Kaikki led-näytöt suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeen pohjalta. Näin me toimitamme LED -taulut.

Odotamme mielenkiinnolla, miten uudet palvelumme kohtaavat sinut.

Langattomat digi -ratkaisut neukkareihin

TÄMÄN TEKNOLOGIAN JA PALVELUN TUOMME KOKOUSTILOIHINNE

Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty Kramerin VIA esityspalvelin tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android -laitteille ilman adaptereita. Kun neukkarissa on vielä digitaalinen fläppitaulu on neukkarin esitystekniikka lähes täydellinen. Kiinnostuitko? Lue lisää täältä!

S MEDIA

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki
040 8420 450 • jyrki.rauhala@rauhala.fi