Taasko siellä roikkuu vanhentuneet mainokset? Eikö ne kampanjamateriaalit pitäneet olla jo eilen esillä? Käytiinkö ne tiedotteet laittamassa jo sinne ilmoitustaululle?

MediaCloud Digital Signage on markkinoijan luottotyökalu

Taasko siellä roikkuu vanhentuneet mainokset? Eikö ne kampanjamateriaalit pitäneet olla jo eilen esillä? Käytiinkö ne tiedotteet laittamassa jo sinne ilmoitustaululle?

Kuulostaako tutulta? Jos vastasit kyllä, onnittelut, olet navigoinut itsesi oikeaan paikkaan.

Nyt puhutaan MediaCloud Digital Signagesta, siitä joka muuttaa toimipaikkaviestinnän digitaaliseksi. Voit unohtaa työlään sekä aikaa vievän printtiviestinnän, sillä voit hoitaa viestintätarpeesi myös digitaalisten infonäyttöjen avulla. FirstViewin Digital Signage tuo mukanaan monia hyötyjä. Se ei pelkästään saa näyttämään liiketilojasi hyvältä ja moderneilta, vaan tuo konkreettista helpotusta myös markkinointityöhön.

Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan liiketoimintaansa, myyntiä, markkinointia ja viestintää käyttäjäystävällisillä ratkaisuilla.

Infonäytöt tuovat helppoutta ja tehokkuutta markkinointiin

Selainpohjaisen julkaisujärjestelmän avulla sisältöjen julkaisu on nopeaa ja voit tehdä myös äkillisiä viestintä- tai markkinointitoimenpiteitä. Ajastamalla ja päivittämällä sisältöjä etukäteen, vältyt puolestaan turhalta kiireeltä ja voit jäädä esimerkiksi rauhallisin mielin ansaitsemallesi lomalle.

Ajastus mahdollistaa myös sen, että voit näyttää eri sisältöjä eri kellonaikoina tai viikonpäivinä. Miksi siis näyttäisit ravintolan lounaslistaa kuudelta illalla kun silloin myydään À la carte –annoksia eikä lounasta?

Valmiiden sisältöpohjien avulla voit keventää sisältötyötäsi vielä piirun verran lisää. Luomalla julkaisujärjestelmään valmiit yrityksen ilmeen mukaiset pohjat, hoituu sisältöjen päivitys suoraan lennosta ilman, että sinun tarvitsee edes avata kuvankäsittelyohjelmaa. Lisäksi esimerkiksi päivän polttavia uutisia tai lounaslistoja voi tuoda näytölle automaattisesti RSS-syötettä hyödyntäen.

Infonäyttöjen käyttäjä pääsee nauttimaan muun muassa näistä ja monista muista päivittäistä työtä helpottavista eduista. Esimerkiksi liiketilan julisteet, banderollit tai hinnastot on helppo korvatanykyaikaisilla mainosnäytöillä.

Miksi siis tehdä asiat aina samalla tavalla kun ne voisi tehdä myös paremmin ja ennen kaikkea helpommin?

Showroom -tiloissamme voit tutustua tarjontaamme

Toimituksemme ovat yksilöllisiä, asiakkaan näköisiä ratkaisuja kaikkiin haluttuihin kohteisiin. Suunnittelusta kaikki lähtee. Asiakas saa toimivan kokonaisratkaisun, parhaan mahdollisen hyödyn ja tuoton, sekä mahdollisimman lyhyen takaisinmaksuajan.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää ota rohkeasti yhteyttä.

Lähde: FirstView Digital Signage blogi

S MEDIA

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki
040 8420 450 • jyrki.rauhala@rauhala.fi