S Media tarjoaa Digital Signage -infonäyttöratkaisut myynninedistämiseen, tiedottamiseen, mainostamiseen ja opastamiseen.

Tarjoamme näkyvimmät digimediaratkaisut

S Media tarjoaa Digital Signage -infonäyttöratkaisut myynninedistämiseen, tiedottamiseen, mainostamiseen ja opastamiseen. Tutustu käyttökohteisiin tästä.

S Media tarjoa Anlaytiikka -ratkaisut. Innovatiivinen kävijätilastointiratkaisu vähittäiskaupoihin, toimistoihin tai mihin tahansa, missä kävijöiden tilastointi ja asiakasvirtojen seuranta on tarpeen. Se on ihanteellinen markkinointiaktiviteettien onnistumisen mittaamiseen, asiakasprofilointiin, kiirehuippujen seurantaan ja henkilöstön määrän optimoimiseen.

S Media tarjoaa neukkareihin langattomat digivälineet. Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty Kramerin VIA esityspalvelin tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android -laitteille ilman adaptereita. Esityspalvelimen ryhmätyöominaisuuden avulla saat laitteesi liitettyä yhteen muiden kokustajien kanssa. Kun neukkarissa on vielä digitaalinen fläppitaulu on neukkarin esitystekniikka lähes täydellinen. Lisäksi etähallinnointi tuo lisäturvan toimivuudelle.

Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan liiketoimintaansa, myyntiä, markkinointia ja viestintää käyttäjäystävällisillä ratkaisuilla.

S Media tarjoaa SoundCube -taustamusiikkiratkaisun

SoundCube™-taustamusiikkipalvelu on helppo vaihtoehto hiljaisuudelle tai pauhaavalle radiolle. Lisenssivapaasta palvelusta löytyy 28 eri genreä ja yli 29 000 kappaletta hakemaan sopivaa fiilistä yrityksesi tiloihin. SoundCube-taustamusiikkipalvelu sopii kaikkialle, missä olet tekemisissä asiakkaan kanssa. Palvelun avulla onnistuu paitsi äänimaailmojen luominen, myös liiketilan automaattiset kuulutukset ja äänimainokset.

Tiloissamme on kattava Showroom, jossa voit tutustua tarjontaamme.

Toimituksemme ovat yksilöllisiä, asiakkaan näköisiä ratkaisuja kaikkiin haluttuihin kohteisiin. Suunnittelusta kaikki lähtee. Asiakas saa toimivan kokonaisratkaisun, parhaan mahdollisen hyödyn ja tuoton, sekä mahdollisimman lyhyen takaisinmaksuajan.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää ratkaisuista ota rohkeasti yhteyttä ja laita meidät töihin – tilaa veloitukseton alkukartoitus. Tutustu tarjontaamme.

S MEDIA

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki
040 8420 450 • jyrki.rauhala@rauhala.fi