Yealink on täydellinen valinta neuvottelutiloihin

Jos haluat uudistaa videoneuvottelutekniikkasi nykypäivän tasolle, Yealink on oikea ratkaisu sinulle. Yealink on maailmanlaajuisesti tunnettu yritys, joka on erikoistunut video- ja äänineuvotteluratkaisuihin.

Yealink tarjoaa parhaan valikoiman ratkaisuja niin neuvottelutiloihin kuin pienryhmätiloihinkin. Videoneuvottelut voidaan hoitaa BYOD-pohjaisena, joka mahdollistaa useamman eri ohjelmiston käytön. Neuvotteluhuoneeseen voidaan myös valita huonejärjestelmäpohjainen ratkaisu, jossa koko tila on yhteydessä samaan ohjelmaan, esimerkiksi Microsoft Teams Roomsiin. Molempiin vaihtoehtoihin Yealink tarjoaa useita eri ratkaisuja ”all-in-one”-tuotteista monipuolisempiin kokonaisuuksiin. Yealink on myös markkinoiden ainoa yli kahden kameran ratkaisu, jota Microsoftin huonejärjestelmä tukee.

Yealink mahdollistaa laadukkaat tuotteet kokonaisvaltaisesti neuvottelutilaan. Yealink-langaton kuvansiirto tukee kaikkia yleisimpiä tekniikoita kuten dongle, Miracast, AirPlay ja Google Cast.

Yealink-tarjoaa tilojen ovipieleen myös kosketusnäytön, joka näyttää tilan varaustilanteen ja, josta voidaan tehdä varauksia.

Yealink toteuttaa älykästä ja nykyaikaista viestintää jokaiseen tarkoitukseen.

Ota meihin yhteyttä, jos kiinnostuit. Yhdessä voimme miettiä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

 

Scroll to Top