Kuortane Golf

Kuortane Golf on Etelä-Pohjalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen yhdeksän reikäisen golfkentän, laadukasta majoitusta, ravintolapalvelua sekä kattavat sauna- ja kokoustilat. Osakeyhtiö on perustettu vuonna 2000, mutta golfkenttä on avattu vuonna 2002, jolloin toiminta on virallisesti alkanut palvella asiakkaita.

S Median ja Kuortane Golfin yhteistyö alkoi vuoden 2020 syksyllä ja tällöin päätettiin laitehankinnoista ja itse laitteet asennettiin keväällä 2021. Kokonaisuudessaan Kuortaneelle asennettiin ravintolasaliin Finlux-näyttö, klubitalon oleskelutilaan ja ulkopuolelle näytöt sekä kokoustilat päivitettiin viimeisimmällä tekniikalla. S Median toimesta internetyhteyttä laajennettiin klubitalon lisäksi myös majoitukseen.

Kokoustilat ja infonäytöt nykyaikaisiksi

Kuortane Golfin tarjoama kokoustila päivitettiin kokonaan S Median tarjoamalla suurella kosketusnäytöllä sekä lisävarusteena laadukkaalla videoneuvottelujärjestelmällä. Järjestelmä tunnistaa äänen perusteella puhujan ja suuntaa kameran automaattisesti häntä kohti, mikä tuo lisämukavuutta etäkokouksiin. Omalta laitteelta voidaan siirtää materiaali näytölle täysin langattomasti.Kuortane Golfin toimitusjohtaja Sami Tynjälän mielestä he voivat nyt tarjota parempaa ja nykyaikaisempaa teknologiaa ryhmille, jotka haluavat laadukkaat kokoustilat. Nykymaailman tilanteen mukaan etäpalaverien suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja päivitetty teknologia antaa kaiken tarvittavan niiden toteutukseen.

Golfkentän viereiseen klubitaloon toimitettiin laadukas näyttö, josta esimerkiksi näkee pelaajien lähtönäkymän. IDID-järjestelmä hakee näytölle suoraan NexGolfin sisällön. Myös ravintolan ruokasaliin toimitettiin suuri diginäyttö TV-ominaisuuksilla, jota voidaan käyttää kokoustamiseen sekä viihteen katseluun. Samoin klubitalon edustalla toimii ulkonäyttö, josta asiakkaat näkevät ajantasaisen informaation sekä varaustilanteen.

Majoituksen huoneisiin asennettiin uutena nopea kuituverkkoon yhdistetty wifi-yhteys, joka varmasti toimii vaativammassakin käytössä. Tämä lisää hotellin asiakkaiden käyttömukavuutta hurjasti.

Palvelu jatkuu asennuksen jälkeenkin

Tynjälän mukaan laitteiden asennus onnistui tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Hän erityisesti arvosti S Median huolehtivaa otetta vielä sen jälkeen, kun kaikki oli saatu paikalleen: ”Pari päivää asennuksen jälkeen S Medialta vielä varmistettiin, että onhan kaikki niin kuin pitää.”

Asiakasta opastetaan laitteiden käytössä paikan päällä ja IDID-verkkokoulutuksessa, jotta jatkossa voidaan taata mahdollisimman mutkaton käyttökokemus kaikille. Jos jotain ongelmia kuitenkin ilmenee, S Medialta saa apua nopeasti, eikä asiakas jää minkään asian kanssa yksin.

Ennen S Median palveluita, heillä ei ollut juurikaan edistyneitä digipalveluja asiakkaidensa käytössä. Tynjälä sanoo diginäyttöjen sekä selkeän IDID-verkkoympäristön tuoneen heidän yrityksensä ajan tasalle ja he voivat nyt tarjota omille asiakkailleen mahdollisimman saumatonta sekä monipuolista digiviestintää. Hän kertoo yrityksen vilkastuneen huomattavasti viime kesäsesonkiin verrattuna.

Tynjälän mukaan uudet näytöt ovat herättäneet kiinnostusta asiakkaissa ja monet ovatkin kyselleet, mistä ne ovat peräisin. Hän on hyvillä mielin voinut suositella paikallisen S Median palveluja eteenpäin.

S Median ja Kuortane Golfin onnistunut yhteistyö jatkuu edelleen markkinoinnin merkeissä, kun yksi golfradan väylistä on nimetty S Median mukaan. Lisäksi Tynjälä toteaa, että voisi hyödyntää S Median ammattitaitoisia palveluita myös tulevaisuudessa.

Kirjoittanut Henna Alanko 

Scroll to Top