Neuvottelutilat

040 8420 462

Vaadi neukkariltasi enemmän

S Median ideologiana on, että tekniikka tukee sovittua työtapaa, eikä toisinpäin. Useat asiakkaistamme haluavat päivittää neuvottelutilansa toimivuuden viimeisimmillä ratkaisuilla, vastaamaan yksilöllisesti heidän tarpeitaan. Sovitamme monipuoliset sekä helppokäyttöiset video- ja esitystekniikan ratkaisut neuvottelutiloihin vastaamaan teidän vaatimuksianne. Nykyään valtaosa työtapaamisista toteutetaan hybridimallilla, jolloin ihmiset osallistuvat sekä paikan päällä että etänä. Laadukkaat videoneuvottelulaitteet ovat sujuvan kokouksen edellytys. Uusien tuotteiden avulla voit varmistaa, että kaikki kokouksen osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa virheettömästi näytön molemmin puolin. 

Hinnat lasketaan aina yrityksen haluttujen laitteiden mukaan. Olemme mukananne asennuksesta ylläpitoon, joten meiltä saat huolettoman ratkaisun jokaisen tarpeeseen!

Kun halutaan päivittää kokoustilojen viestintä- ja esitystekniikkaa sujuvaksi, usein ratkaisuksi valikoituu Microsoftin Teams Rooms-huonejärjestelmä ja siihen sopivat laitteet. Halutessaan on mahdollista käyttää myös Zoom, BlueJeans ja Google Meet videoneuvottelujärjestelmiä. Laadukkaat Crestron-, Poly- tai Yealink- laitekokonaisuudet räätälöidään tarpeisiin sopiviksi. Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty esityspalvelin tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android-laitteille ilman adaptereita. Pöytälaitteeseen voimme liittää myös tilatekniikan ohjaukset.

Tule tutustumaan laitteisiimme, showroomimme sijaitsee Seinäjoella!

Crestron-ratkaisujen avulla saamme minkä tahansa huoneen tehokkaaksi neuvottelu- ja yhteistyötilaksi

Haluamme antaa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme, jotta heidän tekniikkansa vastaisi nykymaailman hybridityön haasteisiin. Crestron mahdollistaa ihmisten työskentelyn yhdessä, sijainnista tai etäneuvotteluohjelmistosta riippumatta. Saat kaikki tarvittavat neuvottelu- ja yhteistyövälineet yhdestä helppokäyttöisestä pöytälaitteesta. Crestron tarjoaa kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä investointeja, jotka ovat muuntautumiskykyisiä myös tulevaisuudessa.

Työskentele yhdessä

Crestron tarjoaa toteutuksia, jotka yhdessä teknologian kanssa takaavat sujuvan työskentelyn. Käytä mitä tahansa puhelin- tai etäneuvotteluohjelmistoa suoraan kannettavasta tietokoneestasi. Yhdistä se vain Crestron Flex-alustaan.

Käytä puhelimena

Hyödynnä Crestron Flexin sisällä olevia erityisesti neuvottelukäyttöön suunniteltuja kaiuttimia sekä mikrofoneja ja nauti puheluista, jotka kuulostavat kuin kaikki olisivat samassa huoneessa. Käytä Bluetooth-tekniikkaa matkapuhelimien kanssa tai liitä järjestelmä SIP-verkkoon.

Esitä

Sisäänrakennettu Crestron AirMedia-järjestelmä mahdollistaa turvallisen ja langattoman esityksen huoneen näytölle kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tabletista. Työntekijät voivat käyttää jo olemassa olevia laitteita, sekä laitteita, joita he tuovat tilaan. Voit myös liittää laitteet suoraan HDMI:n avulla.

Aikatauluta

Crestron Flex muodostaa yhteyden suoraan Microsoft Exchangeiin®/ O365:een tai Crestron Fusioniin®, mikä tekee huoneiden varauksesta helppoa. Sisäänrakennettu grafiikkaprosessori luo näyttöön huonekalenterin ja yksinkertaiset ohjeet kokoukseen sekä taustakuvat.

Yealink-ratkaisut tuo Microsoft Teamsin jokaiseen tilaan

Yealink tarjoaa täyden valikoiman ääni- ja videolaiteratkaisuja Microsoft Teamsille, jonka avulla voimme tehdä töitä kokoushuoneissa, etänä ja liikkeellä ollessamme. Yealink yhdessä Teamsin kanssa antaa mahdollisuuden toteuttaa älykästä viestintää yhtäläisellä käyttöliittymällä päälaitteista tai mediatyypistä riippumatta.

Älykalvot ovat uusi vaihtoehto neuvottelutiloihin

Älykalvo on lasille liimattava kalvo, joka muuttuu kauko-ohjaimella tai liiketunnistimella kirkkaasta himmeäksi vain 0,2 sekunnissa, jolloin lasista ei näe läpi. Älykalvot sopivat niin sisä- kuin ulkotilojenkin lasipintoihin: neuvotteluhuoneisiin ja esittelytiloihin, avokonttoreiden tilanjakajiksi ja väliseiniksi tai tuomaan yksityisyyttä käden käänteessä. Jos sinulla on paljon lasipintaa neuvottelutiloissasi, voit hyödyntää kalvoa laadukkaan projektorin kanssa luodaksesi heijastuspinnan. Kalvolle voidaan myös tehdä jokin painatus, esimerkiksi grafiikkaa elävöittämään pintaa, kuva tai logo, joka sopii loistavasti muun muassa toimistotiloihin.

Vieritä ylös