Neuvottelutilat

040 8420 462

Vaadi neukkariltasi enemmän

S Median ideologiana on, että tekniikka tukee sovittua työtapaa, eikä toisinpäin. Useat asiakkaistamme haluavat päivittää neuvottelutilansa toimivuuden viimeisimmillä ratkaisuilla, vastaamaan yksilöllisesti heidän tarpeitaan. Sovitamme monipuoliset sekä helppokäyttöiset video- ja esitystekniikan ratkaisut neuvottelutiloihin vastaamaan teidän vaatimuksianne. Nykyään valtaosa työtapaamisista toteutetaan hybridimallilla, jolloin ihmiset osallistuvat sekä paikan päällä että etänä. Laadukkaat videoneuvottelulaitteet ovat sujuvan kokouksen edellytys. Uusien tuotteiden avulla voit varmistaa, että kaikki kokouksen osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa virheettömästi näytön molemmin puolin. 

Hinnat lasketaan aina yrityksen haluttujen laitteiden mukaan. Olemme mukananne asennuksesta ylläpitoon, joten meiltä saat huolettoman ratkaisun jokaisen tarpeeseen!

Kun halutaan päivittää kokoustilojen viestintä- ja esitystekniikkaa sujuvaksi, usein ratkaisuksi valikoituu Microsoftin Teams Rooms-huonejärjestelmä sekä siihen sopivat laitteet. Halutessaan on mahdollista käyttää myös Zoom, BlueJeans ja Google Meet videoneuvottelujärjestelmiä. Laadukkaat Yealink- laitekokonaisuudet räätälöidään tarpeisiin sopiviksi. Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty kuvansiirto tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android-laitteille ilman adaptereita, jota voidaan käyttää myös videoneuvottelussa. 

Yealink-ratkaisut tuo Microsoft Teamsin jokaiseen tilaan

Yealink tarjoaa täyden valikoiman ääni- ja videolaiteratkaisuja Microsoft Teamsille, jonka avulla voimme tehdä töitä kokoushuoneissa, etänä ja liikkeellä ollessamme. Yealink yhdessä Teamsin kanssa antaa mahdollisuuden toteuttaa älykästä viestintää yhtäläisellä käyttöliittymällä päälaitteista tai mediatyypistä riippumatta.

Työskentely kotona

Yritysten keskeinen tavoite hybridityöympäristössä on varmistaa, että työntekijöillä on käytössään parhaiten soveltuvat laitteet, jotta he pysyvät tuottavina sijainnista tai laitteesta riippumatta. Painopisteen on oltava joustavuudessa ja laitteen laadussa/äänenlaadussa.

Ratkaisuehdotuksia:
Seuraavassa on joitakin valittuja ehdotuksia optimaalisiksi kotityöpaikkaratkaisuiksi
UVC30
UVC34
MeetingBar A10

Neuvotteluhuoneet

Neuvotteluhuoneet ovat usein avokonttoreiden ”koppimiaisia”, jotka tarjoavat yksityisen ympäristön, jossa ei ole melua ja häiriötekijöitä. Siellä yksittäiset työntekijät voivat käydä video -/ yksityispuhelun ja pienemmät ryhmät voivat pitää nopean palaverin.

Ratkaisuehdotuksia:
Erilaisia neuvotteluhuoneratkaisuja on useita, mutta seuraavat täyttävät useimmat tarpeet:
MeetingBar A20
MeetingBar A30
MeetingBoard 65″/86″

Langattomat lisälaitteet:
USB dongle WPP30 (esityksen jako)
Yealink VCM36-W (mikrofoni)

Pienet kokoustilat

Olemme havainneet, että yhä useammat isot kokoushuoneet korvataan pienemmillä tiimeille tarkoitetuilla kokoushuoneilla, joihin mahtuu 4–6 henkeä.

Ratkaisuehdotuksia:
Yealinkilla on valikoima ratkaisuja, jotka sopivat erinomaisesti pieniin kokoustiloihin. Alla on muutamia suosituimpia.
MeetingBar A10
MeetingBar A20
MeetingBoard 65″

Langattomat lisälaitteet:
USB dongle WPP30 (esityksen jako)

Yealink-tuotteet kauttamme

Tutustu Yealinkin tarjoamiin tuotteisiin verkkosivuillamme. Lisätietoja tuotteista saat meiltä! Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myös paikanpäälle!

Yealink Meetingboard

Ratkaisut opetustiloihin myös meiltä

Opetustilan digitaaliseen perustekniikkaan kuuluvat kosketusnäyttö, dokumenttikamera, esityspalvelin, kaiuttimet ja videoneuvotteluteknologia. Tällä teknologialla hoidetaan hyvä vuorovaikutus opettajan ja oppilaiden välille.

Tule tutustumaan laitteisiimme, showroomimme sijaitsee Seinäjoella!

Crestron-ratkaisujen avulla saamme minkä tahansa huoneen tehokkaaksi neuvottelu- ja yhteistyötilaksi

Haluamme antaa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme, jotta heidän tekniikkansa vastaisi nykymaailman hybridityön haasteisiin. Crestron mahdollistaa ihmisten työskentelyn yhdessä, sijainnista tai etäneuvotteluohjelmistosta riippumatta. Saat kaikki tarvittavat neuvottelu- ja yhteistyövälineet yhdestä helppokäyttöisestä pöytälaitteesta. Crestron tarjoaa kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä investointeja, jotka ovat muuntautumiskykyisiä myös tulevaisuudessa.

Työskentele yhdessä

Crestron tarjoaa toteutuksia, jotka yhdessä teknologian kanssa takaavat sujuvan työskentelyn. Käytä mitä tahansa puhelin- tai etäneuvotteluohjelmistoa suoraan kannettavasta tietokoneestasi. Yhdistä se vain Crestron Flex-alustaan.

Käytä puhelimena

Hyödynnä Crestron Flexin sisällä olevia erityisesti neuvottelukäyttöön suunniteltuja kaiuttimia sekä mikrofoneja ja nauti puheluista, jotka kuulostavat kuin kaikki olisivat samassa huoneessa. Käytä Bluetooth-tekniikkaa matkapuhelimien kanssa tai liitä järjestelmä SIP-verkkoon.

Esitä

Sisäänrakennettu Crestron AirMedia-järjestelmä mahdollistaa turvallisen ja langattoman esityksen huoneen näytölle kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tabletista. Työntekijät voivat käyttää jo olemassa olevia laitteita, sekä laitteita, joita he tuovat tilaan. Voit myös liittää laitteet suoraan HDMI:n avulla.

Aikatauluta

Crestron Flex muodostaa yhteyden suoraan Microsoft Exchangeiin®/ O365:een tai Crestron Fusioniin®, mikä tekee huoneiden varauksesta helppoa. Sisäänrakennettu grafiikkaprosessori luo näyttöön huonekalenterin ja yksinkertaiset ohjeet kokoukseen sekä taustakuvat.

Scroll to Top