Neuvottelutilat

040 8420 462

Vaadi neukkariltasi enemmän

Sovitamme monipuoliset ja helppokäyttöiset video- ja esitystekniikan ratkaisut neuvottelutiloihin teidän vaatimustenne mukaan hybriidi -pohjalta. Oikeanlaisilla ratkaisulla voitte myydä neuvottelutilaa vaikka etätyöpisteenä.  Hinnat lasketaan aina yrityksen haluttujen laitteiden mukaan. Olemme mukananne asennuksesta ylläpitoon, joten valitse huolettomampi ratkaisu meiltä!

Neukkarissa olevaan näyttöön tai projektoriin liitetty esityspalvelin tarjoaa langattomuuden Windows, iOS ja Android -laitteille ilman adaptereita. Kun neukkarissa on vielä digitaalinen fläppitaulu on neukkarin esitystekniikka lähes täydellinen. Crestron, Poly ja Yealink -teknologialla mahdollistamme Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans ja Google Meet videoneuvottelujärjestelmien käytön.

Pöytälaitteeseen voimme liittää myös tilatekniikan ohjaukset.

Tule tutustumaan laitteisiimme, showroomimme sijaitsee Seinäjoella!

Crestron ratkaisujen avulla saamme minkä tahansa huoneen tehokkaaksi neuvottelu- ja yhteistyötilaksi

Crestron mahdollistaa ihmisten työskentelyn yhdessä sijainnista tai etäneuvotteluohjelmistosta riippumatta. Saat kaikki tarvittavat neuvottelu- ja yhteistyövälineet yhdestä helppokäyttöisestä pöytälaitteesta.

Työskentele yhdessä

Käytä mitä tahansa puhelin- tai etäneuvotteluohjelmistoa suoraan kannettavasta tietokoneestasi. Yhdistä se vain Crestron Mercuryyn.

Käytä puhelimena

Hyödynnä Crestron Mercuryn sisällä olevia erityisesti neuvottelukäyttöön suunniteltuja kaiuttimia ja mikrofoneja ja nauti puheluista, jotka kuulostavat kuin kaikki olisivat samassa huoneessa. Käytä Bluetooth tekniikkaa matkapuhelimien kanssa tai liitä järjestelmä SIP-verkkoon.

Esitä

Sisäänrakennettu Crestron AirMedia järjestelmä mahdollistaa turvallisen, langattoman esityksen huoneen näytölle kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tabletista. Tai liitä suoraan HDMI:n avulla.

Aikatauluta

Crestron Mercury muodostaa yhteyden suoraan Microsoft Exchangeiin®/ O365:een tai Crestron Fusioniin®, mikä tekee huoneiden avarauksesta helppoa. Sisäänrakennettu grafiikkaprosessori luo näyttöön huonekalenterin ja yksinkertaiset ohjeet kokoukseen sekä taustakuvat.

Katso nämä lyhyet videot saadaksesi yleiskatsauksen monipuolisista ja joustavista Creston-tuotteista:

Yealink -ratkaisut tuo Microsoft Teamsin jokaiseen tilaan

Yealink tarjoaa täyden valikoiman ääni- ja videolaiteratkaisuja Microsoft Teamsille, jonka avulla voimme tehdä töitä kokoushuoneissa, etänä ja liikkeellä ollessamme. Yealink yhdessä Teamsin kanssa antaa mahdollisuuden toteuttaa älykästä viestintää yhtäläisellä käyttöliittymällä päälaitteista tai mediatyypistä riippumatta.
Vieritä ylös