Yealink MeetingBoard

Yealink MeetingBoard sisältää kaiken, mitä tarvitset digitaaliseen työskentelyyn kokoustilassa tai luokkahuoneessa.

Suuri 65″ kosketusnäyttö, 4K-videokamera, mikrofonit, kaiuttimet ja digitaalinen valkotaulu. Kaikki on täysin integroitu Microsoft Teams -alustaan.

Jos tarpeet muuttuvat, järjestelmää on helppo päivittää esimerkiksi erillisillä mikrofoneilla ja PTZ-kameralla.

All-in-one-kosketusnäyttö Microsoft Teams -pohjaisiin kokoustiloihin.

Yealink MeetingBoard on ehdoton valinta lähes kaikenlaisiin kokoustiloihin. Pienistä ja keskisuurista kokoustiloista luokkahuoneisiin ja kokoustiloihin, joissa tarvitaan myös virtuaalista viestintää ja yhteistyömahdollisuuksia.

Yealink MeetingBoard – tärkeimmät tiedot:

Kaksi kokoa: 86″ tai 65″ kosketusnäyttö
Sisäänrakennettu 4K-videokamera, jota voidaan laajentaa PTZ-kameralla
Mikrofonit
Kaiuttimet
Alkuperäinen Microsoft Whiteboard
Android 10 OS ja Octa-core high-performance piirisarja
Seinäkiinnitys tai pyörällinen teline
Helppo liitäntä muutamalla johdolla
Päivitettävissä tarpeen mukaan (lisää langattomia mikrofoneja, parempi kamera, kosketusnäyttö ohjausta varten, langaton sisällön jakaminen ja jalat lattia-asennukseen).
Sertifioitu Microsoft Teamsille

Laadukkaat virtuaalikokoukset ja intuitiivinen käyttö

Yksi tärkeimmistä asioista videokokouksen onnistumiselle on, että ääni on selkeä ja videokuva laadukasta, jotta kaikki kokoustilassa olevat tulevat kuulluksi ja nähdyksi. Yealink MeetingBoardissa on vakiona laadukas videokamera, mikrofonit ja kaiuttimet.

Kuule ja tule kuulluksi

Anteeksi, mitä sanoit? Tämä lause sanotaan valitettavan usein virtuaalikokouksissa. Yksi tärkeimmistä asioista videokokouksen onnistumisen kannalta on, että ääni on selkeä molemmissa päissä. Yealink MeetingBoardissa on 16 MEMS-mikrofonia, jotka vähentävät kohinaa ja jälkikaiuntaa. Kuusi tehokasta kaiutinta – 4 täysaluekaiutinta ja 2 diskanttikaiutinta – jotka tuottavat täydellisen äänen koko kokoustilaan.

Suurempiin kokoustiloihin voidaan liittää lisää langattomia mikrofoneja ja kaiuttimia.

Video tekoälyteknologialla

Sisäänrakennetun 4K-kameran, laadukkaiden piirien ja ohjelmiston ansiosta MeetingBoard tarjoaa selkeän ja tasaisen HD-kuvan Teams-kokoukseen. Tekoälyteknologian, kuten ryhmän rajaaminen (Auto Framing) ja puhujan seuranta (Speaker Tracking) -ominaisuuksian avulla ääni ja video keskittyvät automaattisesti tilassa oleviin henkilöihin tai puhuvaan henkilöön.

Erittäin suurissa kokoustiloissa MeetingBoarding sisäänrakennettu kamera voidaan helposti korvata PTZ-kameralla.

Valkotaulu Teams-kokouksiin: MeetingBoard tukee Microsoftin valkotaulua.

Sen avulla voit työskennellä muun muassa jaettujen asiakirjojen kanssa. Valkotauluominaisuus sopii erinomaisesti yhteistyöhön muiden kanssa luovasta ideoinnista ja suunnittelusta oppimiseen ja työpajoihin.

Sisällön langaton jakaminen

Sisällön jakaminen on helppoa käyttämällä WPP30 Wireless Donglea (lisävaruste). Liitä WPP30 Tietokoneen USB-porttiin, ja olet valmis jakamaan sisältöä muiden kokousosallistujien kanssa.
Scroll to Top