Yealink A20: Videopalkki Microsoft Teams -kokoustiloihin

Yealink A20 on ”all-in-one”-videopalkki on erittäin hyvä ratkaisu kokoustiloihin.

Yealink A20 -palkkiin on integroitu Teams-asiakasohjelma, joten se on erittäin helppokäyttöinen. Napsauta tuttua Teams-käyttöliittymää ja videokokous voi alkaa. Katso A20:n ominaisuudet alta.

MeetingBar A10:n sisäänrakennetut 8 MEMS-säteenmuokkaavat mikrofonit ja kaiuttimet tarjoavat täyden kattavuuden pienissä tiloissa huoletonna, täyden dupleksin äänielämyksen mahdollistaen.

Yealinkin parannettu AI-melunvaimennus parantaa äänikokemusta hyödyntämällä massiivista syvän oppimisen äänitietokantaa taustamelun, häiritsevien näppäimistöjen äänen, hiiren napsautukset ja jalkojen äänet sekä älykkään poistamisen muihin ympäröiviin ääniin, tarjoten kristallinkirkkaan äänenlaadun.

Helppo käyttää kätevällä kosketuspaneelilla

Yealink A20 -palkkia voidaan ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä tai mukana voidaan toimittaa myös 8″ kosketuspaneeli. Sinulla on samat mahdollisuudet ohjaukseen kuin PC:n Teams-sovelluksen neuvottelussa, esim. ”liity”, äänenvoimakkuus, sisällön jakaminen, mykistys ja mykistyksen poisto.

Tuotteen tekniikka takaa korkealaatuiset virtuaaliset kokoukset

Vaikka Yealink A20 on pieni kooltaan, se on täynnä teknisiä ratkaisuja ja ominaisuuksia, jotka varmistavat virtuaalisten kokousten korkean laadun kaikkialla kokouspöydän ympärillä.

Yhteistyö videon kautta on mahdollista

A20-palkin ohjausjärjestelmä perustuu Android 9.0 -versioon. Integroidun Microsoft Teams- tai Zoom-asiakasohjelman ansiosta kaikkia toimintoja voidaan käyttää CTP18 Touch -paneelilla (lisävaruste) tai kaukosäätimellä. A20 tukee sisällön jakamista ja ”whiteboard”-toimintoa, joten kokous voi olla vuorovaikutteinen.

Näe ja tule nähdyksi selvästi

A20 tuottaa erittäin laadukasta videota Qualcomm SD845 -järjestelmäpiirin ja 20 megapikselin kameran ansiosta. 133 asteen kuvakulman ja automaattisen kirkkauden säädön ansiosta kaikki kokoustilassa olevat näkyvät täysin selvästi ilman kameran säätämistä.

Selkeä ääni on edellytys videokokouksen onnistumiselle

Yksi ehdottomasti tärkeimmistä asioista hyvässä videokokouksessa on äänen selkeys kummassakin päässä. A20-palkissa on 8 MEMS-mikrofoniryhmää, jotka vähentävät melua ja jälkikaikua. AI-tekniikalla, mukaan lukien Auto Framing ja Speaker Tracking, ääni ja kuva tarkennetaan automaattisesti henkilöön, joka puhuu.

Yealink A20 esittelyvideo

Scroll to Top