Yealink A30: All-in-one videopalkki sopii loistavasti keskikokoisiin kokoustiloihin

Laitteeseen on sisäänrakennettu Microsoftin Teams Rooms -järjestelmä, jonka avulla kokouksien pitäminen on äärettömän helppoa.

Yealink MeetingBar A30 on suunniteltu yksinkertaisuutta silmällä pitäen. All-in-one-videoneuvottelupalkki integroi optisen kameran, 8 MEMS-mikrofonijärjestelmää ja kaiuttimet yhteen järjestelmään.

Et tarvitse muita laitteita, mikä mahdollistaa kytkennän ja käytön omalle neuvotteluhuoneelle muutamassa minuutissa. Lisäksi yhteys CTP18-kosketuspaneeliin on mahdollista, jotta kokouksia voi hallita suoraan pöydästä.

Täysin langaton kokous

WPP30-dongle mahdollistaa täysin langattoman esityksen Yealink-laitteella. Kun se on yhdistetty esimerkiksi omaan läppäriin, pystyt välittömästi langattomaan sisällön jakamiseen.

Kaksinkertainen kamerajärjestelmä

MeetingBar A30:n kaksikamerajärjestelmä sopii täydellisesti keskikokoisille tiloille. Siinä on optinen kamera, jossa on 10-kertainen hybridizoomaus ja 8 megapikselin digitaalikamera, jossa on 120° kuvakenttä, tuottaen selkeän visuaalisen kokemuksen.

Tekoälyllä tehostettu videokokemus

Kaikki tekoälykameran toiminnot on päivitetty huipputasolle. Se reagoi nyt nopeammin ja liikkuu sulavammin sekä sisältää tärkeitä ominaisuuksia kokouksen vuorovaikutteisuuden kannalta: Automaattinen puhujan kehystys, kaiutinseuranta sekä puhujan seuranta.

Tekoälypohjainen ääni

Sisäänrakennetut 8 MEMS-mikrofonijärjestelmää ja kaiutin kattavat täysin jopa 6 metrin kokoisen tilan. Yealinkin parannettu tekoälymelunvaimennus tekee äänikokemuksesta loisteliaamman. Laite hyödyntää massiivista syväoppimisen äänitietokantaa taustamelun vähentämiseksi. Häiritsevät ympäristömelut vaimennetaan älykkäästi, varmistaen, että käyttäjät nauttivat kristallinkirkkaasta äänenlaadusta.

Johtavat videopalvelut oman valintasi mukaan

Yealink MeetingBar tukee monipuolisia videoneuvottelualustoja, kuten Microsoft Teams, Zoom, RingCentral ja niin edelleen.

Lisälaitteisto

MeetingBariin on helppo lisätä varusteita omien tarpeiden muuttuessa. Esimerkiksi lisäkamerat, -kaiuttimet ja -mikrofonit antavat mahdollisuuden käyttää A30 isommissakin tiloissa.

Scroll to Top