Maksimaalinen turvallisuus ja minimaalinen vaivannäkö välittömään jakamiseen

Verkottuneessa maailmassamme on  työnteon uudeksi standardiksi tullut tarve jakaa asiakirjoja ja esittää asioita jokaiselta laitteelta.

Siksi on erittäin tärkeää luottaa laitteeseen, jonka avulla erilaiset kannettavat tietokoneet voivat muodostaa yhteyden samanaikaisesti.

Uuden BenQ InstaShow WDC20C-laitteen avulla voit aloittaa kokouksen tai esityksen yksinkertaisesti plug & play-toiminnolla. Laitteen USB-C-portti tarjoaa vahvan liitettävyyden mihin tahansa laitteeseen.

Laitteen avulla käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti, liittää mitä tahansa laitteita vaivattomasti ja riskittömässä ympäristössä. 

Luotettavuus tarkoittaa myös sitä, että vältetään tietovuodot ja suojellaan samalla yrityksen yksityisyyttä tiedonsiirrossa.

Esittäessä voit siirtää oman näyttösi sisällön helposti muille näkyväksi, esimerkiksi kokoustilan suurelle näytölle. Lisäksi voit hallita esitystäsi myös helposti kosketusnäytöltä käsin. 

BenQ InstaShow WDC20C:n käyttö on yksinkertaista eikä vaadi erillisten ohjelmistojen asentamista yhdistettäviin laitteisiin. 

BenQ InstaShow WDC20C langattomaan esitykseen ja yhteistyöhön
Scroll to Top