S Median ratkaisu Seinäjoen Minimanin hallituksen neuvottelutiloihin

Tutustuimme Minimanin toimitiloihin Seinäjoella ja kävimme yhdessä asiakkaan kanssa läpi heidän tarpeensa sekä vaatimukset nykyaikaisen neuvottelutilan toteuttamiseksi. Asiakkaalla oli entuudestaan neukkarissa valkokangas, videotykki ja Benqun WDC10 esityspalvelin.

Eri vaihtoehtoja pohdittuamme päädyimme lopulta ratkaisuun, missä siirrettiin sen hetkiset laitteet uusiokäyttöön toiseen tilaan. Varustimme hallituksen neukkarin uudella 86” Finluxin näytöllä, joka on kiinnitettynä pyörillä varustettuun siirrettävään telineeseen. Tähän lisäsimme Microsoft Teams Rooms yhteensopivan Yealinkin A30 videobar laitteen, joka toimii Android käyttöjärjestelmällä. Yhdistimme tähän vielä Benqun WDC20 esityspalvelimen, mikä mahdollistaa langattoman kuvansiirron tietokoneiden lisäksi myös mobiililaitteilla.

Asennus toteutettiin yhdessä yhteistyökumppanimme Neveran kanssa, minkä vuoksi asennus sujui jouhevasti ja lopputuloksena oli siisti sekä toimiva kokonaisuus.

Nyt huonejärjestelmä tukee nykypäivän tarpeita etäneuvottelun suhteen ja toimii myös paikallisena kokoushuoneena hyödyntäen uusinta teknologiaa. Kokoukseen tulijan ei tarvitse enää liittyä palaveriin henkilökohtaisella Teamsilla, koska riittää, että Microsoft Teams-Rooms laite on liitettynä palaveriin. Paikalla olijat voivat silti halutessaan jakaa näytölle asioita laitteistaan kaikille osanottajille paikalla sekä etänä.

Lopuksi kävimme vielä asiakkaan kanssa yhdessä läpi toimintatavat laitteen parhaan hyötykäytön takaamiseksi. Katsoimme myös laitteen hallintaan liittyvät seikat ja varmistimme, että meihin voi aina olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää laitteen käyttöön tai toiminnallisuuksiin liittyen.

Minimanin IT-osaston päällikkö Tuomas Kivimäki kommentoi prosessia:

Ympäristö suunniteltiin yhdessä S Median kanssa jossa mitoitettiin tilaan sopiva kokonaisuus etäpalavereiden pitämiseen. Minimanin toiveena oli, että käytettävyys pysyisi samanlaisena kun aikaisemmin. Näin esityspalvelimeksi valikoitui WDC20 esityspalvelin.

Asennus toteutui S-median ja Neveran toimesta yhdessä päivässä. Jo seuraavana päivänä tilat oli jälleen etäpalaveri käytössä!
Etäpalaverikokonaisuus on saanut on saanut runsaasti positiivista palautetta sen helpon käytön osalta.

Scroll to Top